WhatsApp'ta gruba kişi ekleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp'ta gruba kişi ekleme nasıl yapılır?
  2. Yeni kişi nasıl eklenir?
  3. Bir e-posta adresinde randevu oluşturma işlemi için aşağıdakilerden hangisi yapılmaktadır?
  4. Bir epostayı birden fazla kişiye gönderirken konuyla doğrudan ilgili olmayan kişinin adresini bilgisinin olmasını istediğimiz kişiyi hangi alana yazarız?

WhatsApp'ta gruba kişi ekleme nasıl yapılır?

Katılımcı ekleme
  1. WhatsApp grup sohbetini açın ve ardından Seçenekler > Katılımcı ekle'ye basın. Alternatif olarak, sohbetler listenizden grubu seçin. Sonrasında Seçenekler > Grup bilgisi > Katılımcı ekle'ye basın.
  2. Gruba eklemek istediğiniz kişileri aratın veya seçin.
  3. Tamam'a basın.

Yeni kişi nasıl eklenir?

1.2. Yeni kişiler ekleme
  1. Kişiler'i açın ve Kişi oluştur'u tıklayın.
  2. Kişinin adını girin ve iletişim bilgilerini ekleyin.
  3. (İsteğe Bağlı) Takma ad veya posta adresi gibi bilgiler eklemek istiyorsanız Diğer alanlar'ı tıklayın ve ayrıntılarınızı girin.
  4. Kaydet'i tıklayın.

Bir e-posta adresinde randevu oluşturma işlemi için aşağıdakilerden hangisi yapılmaktadır?

E-posta iletisinden randevu veya toplantı oluşturmanın iki yolu vardır. Gelen kutunuzda bir e-postaya sağ tıklayın, ardından Yeni Toplantı'da Hızlı > seçin. E-posta iletisi ek olarak bir randevu açılır ve katılımcıları ek olarak randevuyu toplantıya dönüştürebilirsiniz.

Bir epostayı birden fazla kişiye gönderirken konuyla doğrudan ilgili olmayan kişinin adresini bilgisinin olmasını istediğimiz kişiyi hangi alana yazarız?

Gizli (bcc-blind carbon copy): Bir mesajı birden fazla kişiye yollamak gerektiğinde alıcılar birbirlerinin e-posta adreslerini görebilirler.