Hibrit lazer etkili mi?

İçindekiler:

  1. Hibrit lazer etkili mi?
  2. Hibrit lazer IPL mi?
  3. Alexandrite hibrit lazer nedir?
  4. RobotX lazer FDA onaylı mi?
  5. Hybrid Alexandrite lazer mi Buz lazer mi?
  6. Hybrid lazer nasıl?
  7. IPL lazer mi diode lazer mi?
  8. Robotx IPL mi?
  9. Robotx nasıl bir cihaz?
  10. Robotx Hybrid Alexandrite lazer etkili mi?
  11. Robotx Hybrid Alexandrite lazer ne kadar?
  12. RobotX lazer kalıcı mı?
  13. RobotX lazer kaç seansta biter?
  14. RobotX hangi lazer?
  15. Robotx kaç seansta biter?

Hibrit lazer etkili mi?

Hibrit lazer avantajları İnce tüylerde de etkili olan en gelişmiş sistemdir. Buz Lazer epilasyon kullandığı kademeli ısıtma metodu ile kıl köklerini etkili bir şekilde tahrip ederken çevredeki cildin zarar görmesini önler, ciltte yanık oluşma riskini ortadan kaldırır.

Hibrit lazer IPL mi?

Hibrit Lazer, epilasyon sırasında kıl folikülü için en etkin ve en güvenli iki dalga boyunu (8 nm) aynı anda gönderebilen hibrit bir teknolojidir. Alexandrite + IPL + Dıot olmak üzere 3 adet cihazın birleşiminden oluşan Hibrit Lazer, en gelişmiş soğutma teknolojisine sahiptir.

Alexandrite hibrit lazer nedir?

RobotX Hybrid Alexandrite lazer Türk mühendisler tarafından tasarlanmış, yerli sermaye ile üretilmiş bir lazer epilasyon cihazıdır. ... Turbo soğutma etkisiyle basınçlı hava lazer atışı yapılan bölgeyi -15 dereceye kadar soğutur. Bu sayede atış esnasında acı hissedilmez ve yanık riski yok denecek kadar azdır.

RobotX lazer FDA onaylı mi?

Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerin üstesinden gelmek için uygulanan en garanti yöntemdir. ... RobotX Hybrid Alexandrite lazer makinesi de yaygın olarak kullanılmaktadır. Adında lazer sözcüğü yer alsa da bir lazer cihazı olmayıp, IPL cihazıdır. Fakat FDA onaylı değildir ve medikal cihazlar grubunda bulunmamaktadır.

Hybrid Alexandrite lazer mi Buz lazer mi?

Buz lazer diode dalga boyuna sahip bir sistem. Alexandrite lazere kıyasla kıla rengini veren melanin pigmenti tarafından daha düşük oranda emilir. ... Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde kullanılabilen Buz Lazer bu yönüyle Alexandrite lazerden daha avantajlı.

Hybrid lazer nasıl?

Hibrit Lazer, geliştirilmiş olan iki lazer ışınını aynı anda kıla ve kılı besleyen kılcal damara ulaştırır. Bu işlemi yaparken ayrıca cilt rengi ve kıl tipine göre ayarlama yaparak dalga boylarının yoğunluğunu ve yüzdesini sistem otomatik olarak belirler.

IPL lazer mi diode lazer mi?

IPL cihazlarının ışını ile Diode Lazer ışını arasında bir çok fark bulunmaktadır. 🔵Hizmet alacağınız cihazın başlığı kare ise Diode dir. 🔴Başlık İnce uzun dirtdörtgen ise IPL dir. 🔴Beyaz ışık atıyorsa IPL dir.

Robotx IPL mi?

RobotX Hybrid Alexandrite lazer cihazı da bunlardan bir tanesi. Cihazın isminde lazer kelimesi geçmesine rağmen aslında lazer cihazı değil, bir IPL cihazı. ... Cihazın ismine bakınca öncelikle cihaz Alexandrite lazer gibi algılanıyor. Ancak yukarıda bahsettiğimiz gibi cihaz 600-1200 nm geniş bant aralığında bir IPL cihazı.

Robotx nasıl bir cihaz?

İstenmeyen tüylerle mücadelede en etkili ve kalıcı yöntem lazer epilasyondur. Cihazın ismine bakınca öncelikle cihaz Alexandrite lazer gibi algılanıyor. ... Ancak yukarıda bahsettiğimiz gibi cihaz 600-1200 nm geniş bant aralığında bir IPL cihazı.

Robotx Hybrid Alexandrite lazer etkili mi?

Türkiye'de geliştirilen Robotx Hibrit Alexandrite Lazer sistemi artık en etkili ve güclü sayılan birkaç Lazer Epilasyon epilasyon cihazı arasında olduğunu kanıtladı.

Robotx Hybrid Alexandrite lazer ne kadar?

Marka Alexandrite
İlan BaşlığıTürüFiyat
* IPL LAZER EPİLASYON CİHAZI *Profesyonel22.500 TL
ROBOTX HYBRİD ALEXANDRİTE LASER,KESİN KALICI SONUÇLARProfesyonel35.000 TL
ROBOTX HYBRİD ALEXANDRİTE LASER,KESİN KALICI SONUÇLARProfesyonel35.000 TL
ROBOTX HYBRİD ALEXANDRİTE LASER,KESİN KALICI SONUÇLARProfesyonel35.000 TL
17 satır daha

RobotX lazer kalıcı mı?

Dört mevsim uygulama özelliğine sahip olan RobotX kombin lazer sistemi sayesinde en inatçı kıl tiplerinde bile 4 – 6 seansta kesin ve kalıcı sonuçlar alabilirsiniz.

RobotX lazer kaç seansta biter?

RobotX Lazer Kaç Seansta Sonuç Verir? En inatçı kıl tiperinde bile 4 – 6 seansta kesin ve kalıcı sonuçlar alabilirsiniz.

RobotX hangi lazer?

Yerli Robotx Hibrit Alexandrite Lazer tercih ediliyor Türkiye'de geliştirilen Robotx Hibrit Alexandrite Lazer sistemi artık en etkili ve güclü sayılan birkaç Lazer Epilasyon epilasyon cihazı arasında olduğunu kanıtladı.

Robotx kaç seansta biter?

RobotX Lazer Kaç Seansta Sonuç Verir? En inatçı kıl tiperinde bile 4 – 6 seansta kesin ve kalıcı sonuçlar alabilirsiniz.