Belgrad Ormanı'nda piknik yapmak yasak mı?

İçindekiler:

  1. Belgrad Ormanı'nda piknik yapmak yasak mı?
  2. Parklarda mangal yapmak yasak mı?
  3. Boluda mangal yapmak yasak mı?
  4. Ankara Harikalar Diyarı mangal yasak mı?
  5. Kahramanmaraş mangal yasak mı?

Belgrad Ormanı'nda piknik yapmak yasak mı?

Orman Kanunu kapsamında kentteki ormanlara giriş ve çıkışların yasaklandığını anımsatan Ulu, şu bilgileri verdi: "Orman içerisindeki alanlarda, yollarda piknik yapmak aynı zamanda park yapmak, mola vermek, ateş yakmak, semaver yakmak kesinlikle yasaklanmıştır.

Parklarda mangal yapmak yasak mı?

Yetkili idarelerin gözetim ve denetiminde bulunan izinli park, piknik ve mesire alanları ile tabiat parklarında piknik yapmak serbest ancak mangal ateşi yakmak, piknik tüpü vb. kullanmak yasaktır." denildi.

Boluda mangal yapmak yasak mı?

Bolu'da, son günlerde ülke genelinde artan orman yangınları sebebiyle il genelindeki ormanlara girişler ile mesire alanları, kent parkları ve diğer tüm ormanlık alan ve bitişiklerinde her türlü ateş yakılarak piknik yapılması, mangal, semaver, piknik tüpü ve benzerlerinin kullanılması 15 Eylül tarihine kadar yasaklandı ...

Ankara Harikalar Diyarı mangal yasak mı?

Ankara Valiliği, mesire alanları, tabiat parkları ve milli parklarda ateş, mangal, semaver, piknik tüpü yakılmasının tarihine kadar yasaklandığını açıkladı. Ankara Valiliği, orman yangınlarının önlenmesine ilişkin kararlar aldı.

Kahramanmaraş mangal yasak mı?

Kahramanmaraş Valiliği'nin kararı gereğince alınan tedbirler, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı mesire ve piknik alanları dahil tüm orman arazileri için geçerli olacak. 4 Ağustos Çarşamba itibariyle uygulamaya konan karar kapsamında, ormanlık bölgeler veya yakınlarında semaver ve mangal dahil ateş yakılması ...