Ali Sürmeli Ermeni mi?

İçindekiler:

  1. Ali Sürmeli Ermeni mi?
  2. Sürmeli aslen nereli?
  3. EDHO Doğan babanın mekanı neresi?
  4. Turgay Tanülkü aslen nereli?
  5. Ali Sürmeli nerede yasiyor?
  6. Kurtlar Vadisi şahin ağa nereli?
  7. Olgun Şimşek nerede?
  8. Eşkiya dizisindeki ev kimin?

Ali Sürmeli Ermeni mi?

Ali Sürmeli , Solhan, Bingöl doğumlu Zaza asıllı Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur.

Sürmeli aslen nereli?

Ali Sürmeli, tarihinde Bingöl'de dünyaya geldi. Aslen Muş - Varto Omeriyan köyündendir. Babası Anadolu'da birçok şehirde görev yapmış bir postacıydı.

EDHO Doğan babanın mekanı neresi?

Dizinin en önemli sahnelerinin çekildiği yer olan Doğan Baba'nın evi, İstanbul'da Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de yer alıyor.

Turgay Tanülkü aslen nereli?

Turgay Tanülkü
Doğum18 Temmuz 1953 Uşak, Türkiye
MilliyetTürkiye
MeslekSinema, dizi ve tiyatro oyuncusu
Etkin yıllar1977-günümüz
2 satır daha

Ali Sürmeli nerede yasiyor?

Ali Sürmeli 1959 yılında doğdu. Aslen mus-Varto Omeriyan köyündendir. Babası Anadolu'da birçok şehirde görev yapmış bir postacıydı. babasının görevleri nedeni ile Solhan ve Karlıova, Elazığ, Palu, Doğancılar, Diyarbakır ve Bursa da bulundu.

Kurtlar Vadisi şahin ağa nereli?

Turgay Tanülkü (Şahin Ağa), 18 Temmuz 1953 tarihinde Uşak'da doğmuştur. Tiyatro ile İlkokul sıralarında Halkevlerindeki çalışmalar sırasında tanıştı. 70li yıllarda Sinop ve Ulucanlar cezaevlerinde toplam 7 yıl hapis yattı.

Olgun Şimşek nerede?

Olgun Şimşek, 1971 yılında Bursa ilinin Büyükorhan ilçesine bağlı bir köy olan Yenice'de doğmuştur. Bingöllü ilkokul öğretmeni bir baba ile Bursalı bir annenin çocuğudur. Bir kız kardeşi var. Çocukluğu Yenice köyü ve Babasının tayin olduğu Afyon Dinar, Alpaslan köyünde geçmiştir.

Eşkiya dizisindeki ev kimin?

Senaryoya göre çekimlerin yapıldığı ev Hızır Çakırbeyli'nin evidir. Eşkıya'daki ev İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Zekeriyaköy'de Hikmet Sokak Numara 11'de bulunuyor. Eşkıya dizisindeki masa sahneleri nerede çekiliyor? Dizideki masa sahnelerinin çekildiği mekan da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.