Özel güvenlik yenileme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Özel güvenlik yenileme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. 66 özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. Özel güvenlik sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?
  4. Özel güvenlik yenileme sınavı ne zaman 2021?
  5. Özel güvenlik yenileme sınavları ne zaman?

Özel güvenlik yenileme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

EGM'nin sınav takvimine göre, sınav sonuçları 3 Eylül tarihinde erişime açıldı. https://onlineislemler.egm.gov.tr/ozelguvenlik/Sayfalar/sinavsonuc.aspx adresinde yayımlanan duyuru ile adaylar sınav sonuçları T.C. kimlik numarası ile sorgulayabilecekler.

66 özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

EGM'nin sınav takvimine göre, sınav sonuçları 3 Eylül tarihinde erişime açılacak. https://onlineislemler.egm.gov.tr/ adresinde yayımlanan duyuru ile adaylar sınav sonuçları T.C. kimlik numarası ile sorgulayabilecekler.

Özel güvenlik sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI EGM'DE NASIL SORGULANIR? EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınavı yine Emniyet Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet hesabından açıklanacak. Sonuç açıklandığı andan itibaren sorgulamak için T.C. kimlik numaranızı bilmeniz ve güvenlik kodunu doğru girmeniz gerekiyor.

Özel güvenlik yenileme sınavı ne zaman 2021?

ÖGG SINAVI NE ZAMAN? ÖGG yazılı sınavı 14 Ağustos, saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 08-14/08/2021: Soru Basım Komisyonu'nun kapalı devre sisteminde görev alacağı tarih aralığıdır. 17/08/2021: Sınav sorularının ve cevap anahtarlarının yayınlanmasının planlandığı tarihtir.

Özel güvenlik yenileme sınavları ne zaman?

Özel Güvenlik Sınav Tarihleri tarihinde yapılacaktır ve bu sınava tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır. tarihinde yapılacaktır ve bu sınava tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.