Ikinci şans filminin konusu ne?

İçindekiler:

  1. Ikinci şans filminin konusu ne?
  2. Ikinci şans dizisi hangi gün?
  3. Ikinci şans filmini kaç kişi izledi?
  4. Asmali Konak hangi şehirde?
  5. Asmalı Konak hangi sehirde?

Ikinci şans filminin konusu ne?

Matematik öğretmeni olan çok güzel bir kadın Yasemin ile et restoranı sahibi karizmatik gurme Cemal'in yolları kesişir. Yasemin geçmişte yaşadığı yanlış evililiğin yaralarını sarmaya çalışan, attığı adımlara dikkat eden bir annedir. Cemal ise sosyal, geçmişinden kurtulmak isteyen gamsız bir adamdır.

Ikinci şans dizisi hangi gün?

Cemal'in de Mahmut adında bir oğlu vardır. Birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip bu iki kişinin ilk tanışmaları kavgalı olsa da, zamanla büyük ama iki taraf için de sürdürmesi zorlu bir aşk başlayacaktır. İkinci Şans 11 Eylül Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Ikinci şans filmini kaç kişi izledi?

Özcan Deniz'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği filmde, yıllar sonra bir araya gelen ikilinin rol arkadaşları Afra Saraçoğlu, Mesut Can Tomay, Berrin Arısoy Akhasanoğlu ve Fulya Şirin. Filmi 3 haftada 697 bin 54 kişi izlerken, film 7 milyon 734 bin 1 lira gişe hasılatı elde etti.

Asmali Konak hangi şehirde?

Burada sizleri hemen bilgilendirelim, dizinin çekimleri iki farklı konakta yapılmıştır. Konaklardan biri Ürgüp merkezde iken, diğer konak ise Ürgüp'e 5 km uzaklıkta bulunan Mustafapaşa Beldesi'nde bulunmaktadır.

Asmalı Konak hangi sehirde?

Asmalı Konak dizisi iki farklı konakta çekilmiştir. Bu konaklardan bir tanesi Ürgüp'e 5 kilometre mesafede Güneşin Şehri Mustafapaşa'da bulunuyor. Günümüzde Old Gerek Hause ismi ile otel ve restoran olarak hizmet vermektedir. Dizide Bahar ve Seymen'in kaldığı oda ve ilk çekimlerde kullanılan mutfak bu konaktadır.