Galatasaray UEFA Maçı Ne Zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Galatasaray UEFA Maçı Ne Zaman 2021?
  2. Galatasaray Randers maçını hangi kanaldan izleyebiliriz?
  3. Galatasaray Randers maçı hangi kanalda saat kaçta?
  4. Saray Randers maçı hangi kanalda?
  5. Galatasaray Marsilya hangi yabancı kanalda?

Galatasaray UEFA Maçı Ne Zaman 2021?

Temsilcimizin gruptaki ilk mücadelesi 16 Eylül 2021 Perşembe günü (bu akşam) oynanacak. Müsabaka TSİ 19.45'te başlayacak. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi yayın haklarını elinde bulunduran Exxen karşılaşmayı canlı olarak verecek.

Galatasaray Randers maçını hangi kanaldan izleyebiliriz?

GALATASARAY-RANDERS MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA? Galatasaray ile Randers arasındaki ikinci maç, bugün (26 Ağustos 2021 Perşembe günü) oynanacak. Mücadele saat 21.00'de başlayacak ve Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray Randers maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray - Randers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türk Telekom Stadı'ndaki zemin yenileme çalışmalarından dolayı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov'un yöneteceği müsabaka, D Smart Spor kanalından yayımlanacak.

Saray Randers maçı hangi kanalda?

Süper Lig'de yeni sezona 2 galibiyetle başlayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında Randers ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena'da devam eden zemin çalışmaları sebebiyle Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak maç, TSİ 21.00'de başlayacak ve karşılaşma Spor Smart'tan yayınlanacak.

Galatasaray Marsilya hangi yabancı kanalda?

MarsilyaGalatasaray mücadelesi 30 Eylül saat 22:00'de, Stade Velodrome'de oynanacak. maç Exxen platformundan yayınlanacak. Platform şifreli olduğu için, sadece üyesi olanlar ve CBC Sport üzerinden maçı izleyebilecek.