BB krem mi fondöten mi?

İçindekiler:

  1. BB krem mi fondöten mi?
  2. BB krem sağlıklı mı?
  3. BB krem icinde ne var?
  4. BB krem beyazlatır mı?

BB krem mi fondöten mi?

Fondöten genellikle BB kremden daha fazla kapsama alanı sunar. Daha lekeli bir cilt yapısı ya da gizlenmek istenen bölgeler varsa fondöteni yoğun kapatıcılığı nedeniyle tercih edebilirsiniz. Fondöten, kusursuz makyajın en önemli özelliğidir.

BB krem sağlıklı mı?

BB Kremler ciltte daha pürüzsüz bir görünüm elde ederken aynı zamanda cildi iç ve dış etkenlere karşı korumakla yükümlüdürler. BB Kremler yaşlanma karşıtı ürünler olup SPF faktörlü, UVA /UVB ışınlarına ve diğer çevresel etkenlere karşı koruma sağlayarak ilk yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor.

BB krem icinde ne var?

BB kremler, A, E ve C vitaminleri gibi peptidler ve antioksidanları, hyalüronik asit ve gliserin gibi nemlendiricileri, cilt tonunu sağlamak için meyan kökü özütü ve arbutin gibi malzemeleri içerir. Işığı yansıtan mika sayesinde de cilde parlaklık verir.

BB krem beyazlatır mı?

Cildin nem ihtiyacını karşılayarak cildi besler. UVA ve UVB ışınlarından korur. Cilt tonunu eşitler (hem fondöten gibi görünüm olarak, hem de cildin renk tonu olarak. Bu kısım genellikle “beyazlatıcı” olarak geçer.