Cilt tonu nasıl beyazlar?

İçindekiler:

  1. Cilt tonu nasıl beyazlar?
  2. Ten rengini nasil acabiliriz?
  3. Ten rengi nasıl belirlenir?
  4. Ellerin beyaz olması için ne yapmalı?

Cilt tonu nasıl beyazlar?

Beyazlatıcı etkisi ile bilinen doğal özlerden biri de zerdeçal. Zerdeçal tozu, buğday unu ve limon suyunu karıştırarak yüzünüzde 15 dakika bekletmelisiniz. Ardından ılık su ile cildi yıkayarak temiz ve daha beyaz görünüm elde edebilirsiniz.

Ten rengini nasil acabiliriz?

1 tatlı kaşığı limon suyunu karıştırıp macun kıvamına gelince yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin. Yoğurt maskesini tüm cilt tipleri için uygulayabilirsiniz. 15 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın ve çok ovmadan pat pat yaparak havlu ile kurulayın.

Ten rengi nasıl belirlenir?

Cilt alt tonunu belirlemede kullanılan en basit yöntem, damar kontrolü. Gün ışığında bileğinizdeki damarlarınızı kontrol ediyorsunuz; damarlarınız mavi görünüyorsa soğuk, yeşil görünüyorsa sıcak alt tona sahip olduğunuz anlamına geliyor. Hem yeşil, hem maviyse de nötr alt tonu demektir.

Ellerin beyaz olması için ne yapmalı?

Ellerinizin ve derinizin sağlığı için tek ihtiyacınız olan beyaz sirke ve su. 2 litre su içine 1 yemek kaşığı beyaz sirke koyun ve hafifçe karıştırın. Ellerinizi karışıma batırın ve 10 dakika bu şekilde bekletin. Sonra ılık suyla elinizi yıkayın.