İbrahim Tatlıses hayatını kaybetti mı?

İçindekiler:

  1. İbrahim Tatlıses hayatını kaybetti mı?
  2. Ibrahim tatlise ne oldu?
  3. İbrahim Tatlıses hastaneden çıktı mı?
  4. R3x ibo nasıl öldü?

İbrahim Tatlıses hayatını kaybetti mı?

İbo Show'la uzun aradan sonra yeniden ekranlara dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. ... 50 senedir kendisinin kullanıldığını söyleyen Tatlıses, "Böyle şeyler yapmayın, 'yok öldü, yok kalp krizi geçirdi' ne kriz var ne ölme var.

Ibrahim tatlise ne oldu?

Silahlı saldırıya uğraması ve tedavi süreci. gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Akabinde hastaneye kaldırılan Tatlıses, 6 saat süren ameliyat sonucu yoğun bakım ünitesine bağlandı.

İbrahim Tatlıses hastaneden çıktı mı?

Son olarak İbrahim Tatlıses'ten sevenlerini korkutan bir haber geldi. İbrahim Tatlıses'in, damar tıkanıklığı nedeniyle geçen hafta ameliyat masasına yattığı öğrenildi. Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde operasyon geçiren ünlü sanatçıya stent takıldı.

R3x ibo nasıl öldü?

İstanbul Maslak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in vurulma anına ulaşıldı. Hürriyet gazetesinin haberine göre, suikast sırasında kafasından vurulan Tatlıses'in şoförünün sadece 1-2 saniye durduktan sonra hemen hastaneye hareket ettiği kameralara yansıdı.