Saf Argan yağı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Saf Argan yağı nasıl kullanılır?
  2. Argan yağı yağlı ciltlerde kullanılır mı?
  3. A101 argan yağı nasıl kullanılır?
  4. Argan yağı lekeleri giderir mi?

Saf Argan yağı nasıl kullanılır?

Avucunuza argan yağını dökün ve saç derinizden başlayarak tüm saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. Ardından nemli bir havlu ya da streç film ile saçlarınızı sarın, yarım saat bekledikten sonra doğal bir şampuan ile yıkayın. Diğer yöntem ise şu şekilde; duş sonrası nemli saçınıza argan yağını iyice yedirerek uygulayın.

Argan yağı yağlı ciltlerde kullanılır mı?

Hem kuru hem de yağlı ciltler için kullanıma uygundur. Yüz için Nasıl Kullanılmalı? Argan yağının daha fazla etki göstermesi için yüzünüze sürmeden önce temizlemeniz şarttır. Temizlemiş olduğunuz yüzünüze sadece birkaç damla uygulamak yeterli olacaktır.

A101 argan yağı nasıl kullanılır?

Argan yağını aktardan, internetten ve A 101 gibi marketlerden satın alabilirsiniz. Banyodan sonra nemli saça 5-10 damla argan yağını saç diplerine ve saç uçlarına sürün. Her banyo sonrası buna devam edin. Duş aldıktan sonra saçlarıma argan yağı sürüyorum, kullanmaya birkaç ay önce başladım ve memnun kaldım.

Argan yağı lekeleri giderir mi?

Argan yağının akne lekelerini ve sivilceleri yok etme gücü vardır, yanma ve tahriş önleyici özelliklerinden dolayı akne lekeleri ve sedef hastalığının en etkin tedavisidir.