Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. Ösym 3 tercihler ne zaman 2021?
  3. Üni tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  4. Üni tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS tercih işlemleri ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinde başladı. YKS tercih sonuçları için ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak elektronik kayıtların 4- tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı Ağustos ayının son haftasında açıklanması bekleniyor.

Ösym 3 tercihler ne zaman 2021?

Adaylar, 2021-YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20-23 Eylül 2021 tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından bireysel olarak kendileri yapacaklardır.

Üni tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Üni tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 26 Ağustos 2020 tarihinde saat 12.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.