WhatsApp'ta mesaj bekleniyor ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp'ta mesaj bekleniyor ne zaman gelir?
  2. Açılmayan WhatsApp nasıl açılır?
  3. WhatsApp bildirimi neden gelmiyor?
  4. WhatsApp sureli mesaj ne demek?
  5. Uçtan uca şifreleme nasıl yapılır?
  6. WhatsApp yüksek öncelikli bildirim nedir?
  7. Whatsappta uc uca şifreleme nasıl yapılır?

WhatsApp'ta mesaj bekleniyor ne zaman gelir?

Bazen size gönderilen bir mesaj yerine yukarıdaki notu görebilirsiniz. Uçtan uca şifreleme nedeniyle size mesajı gönderen kişinin telefonunun çevrimiçi olmasını ve mesajın size ulaşması için şifrelemesini beklemeniz gerekebilir. Bu genellikle siz veya sohbet ettiğiniz kişi WhatsApp'ı tekrar yüklediğinde gerçekleşir.

Açılmayan WhatsApp nasıl açılır?

Sorun giderme
  1. Telefonunuzu kapatıp yeniden başlatın.
  2. WhatsApp'ı Google Play Store'da sunulan en son sürümüne güncelleyin.
  3. Telefonunuzda Ayarlar > Ağ ve İnternet > Uçak modu'nu açın ve kapatın.
  4. Telefonunuzda Ayarlar > Ağ ve İnternet > Veri kullanımı > Hücresel veri'ye dokunarak açık konuma getirin.
Daha fazla öğe...

WhatsApp bildirimi neden gelmiyor?

Telefonunuzun İnternet bağlantısı olduğundan emin olun APN ve modem ayarlarınızın doğru olarak ayarlanıp web olmayan soket bağlantılara izin verdiklerinden emin olun. Ayrıca başka bir ağdan bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer Wi-Fi'dan bağlıysanız hücresel veriden bağlanmayı deneyin veya tam tersi.

WhatsApp sureli mesaj ne demek?

Süreli mesajlar özelliğini etkinleştirerek WhatsApp üzerinden süreli mesaj gönderebilirsiniz. Bu özellik etkinleştirildiğinde, bireysel sohbette ya da grup sohbetinde gönderilen yeni mesajlar yedi gün sonra kaybolur. ... Bu ayar, sohbette daha önce gönderdiğiniz veya aldığınız mesajları etkilemez.

Uçtan uca şifreleme nasıl yapılır?

Uçtan uca şifreleme, gerçek gönderen ve alıcılar dışında verilerin okunmasını veya gizlice değiştirilmesini önlemeyi amaçlar. Mesajlar gönderen tarafından sadece alıcıya şifrelenir, bu yüzden üçüncü tarafın bu şifreyi çözmek için bir yolu yoktur ve şifreli olarak saklar. Alıcı şifreli veriyi alır, ve şifresini çözer.

WhatsApp yüksek öncelikli bildirim nedir?

Yeni güncelleme ile birlikte kendilerine gelen mesajların bildirim merkezinin alt kısımlarında kaybolmasını istemeyen WhatsApp kullanıcıları 'Yüksek Öncelikli Bildirimler' özelliğini etkinleştirerek WhatsApp'tan gelen tüm bildirimlerin bildirim merkezinin en üstünde görüntülenmesini sağlayabilirler.

Whatsappta uc uca şifreleme nasıl yapılır?

Uçtan uca şifrelemeyi açmak için WhatsApp uygulamanızı açın ❱ Ayarlar ❱ Hesap ❱ Güvenlik ❱ Burada karşınıza çıkan ekranı “Güvenlik bildirimlerini göster” olarak seçin. Artık uçtan uca şifrelemeyi kullanabilirsiniz.