E devlette nelere ulaşılır?

İçindekiler:

  1. E devlette nelere ulaşılır?
  2. E devletten arama dökümü nasıl alınır?
  3. E devlet şifresi ile nelere bakılır?
  4. E devlet şifremi bilen biri ne yapabilir?
  5. E-devlet üzerinden iş aramaya yönelik hizmetler nelerdir?
  6. E-Devletin temel boyutları nelerdir?
  7. E-devlet kapısından ne tür hizmetler verilmektedir?
  8. E devlet Sifrem Calinirsa ne olur?

E devlette nelere ulaşılır?

E-Devlet üzerinden IMEI sorgulama ve kaydı, askerlik durum belgesi sorgulama, 4A hizmet dökümü, emeklilik bilgileri, üniversite\yurt kaydı vb. birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. -Çok Kullanılanlar seçenekleri ile tüm hizmetlere ulaşmanız mümkün.

E devletten arama dökümü nasıl alınır?

e-Devlet'e girdiyseniz, arama çubuğundan hızlı arama yapabilirsiniz. Bunun için arama çubuğuna SGK hizmet dökümü sorgulama yazmanız yeterli. Açılan sayfada 4A, 4B, 4C tescil bilgileri ve banka sandığı tescil bilgileri tek sayfada karşınıza çıkar.

E devlet şifresi ile nelere bakılır?

Bu şifreyi de belirledikten sonra, özgürce site içerisinde dolaşabilirsiniz. Sistem üzerinde alt-üst soy bilgisini öğrenme, SSK hizmet dökümü, SSK sorgulama, Giriş maaş sorgulama, İşsizlik ödeneği sorgulama ve daha birçok hizmetten yararlanabilirsiniz.

E devlet şifremi bilen biri ne yapabilir?

Size ait olan e-devlet şifrenizi, sizden başkasına kesinlikle vermemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bilgileriniz çalınabilir ve başınız derde girebilir. Sizden e-devlet şifresi talep eden kurumları gerekli yerlere şikâyet ediniz.

E-devlet üzerinden iş aramaya yönelik hizmetler nelerdir?

e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler
  • Geçici İşgücü Desteği Başvurusu.
  • Elektronik Belge Yönetim Sistemi Evrak Doğrulama.
  • Engelli Hibe Desteği Başvurusu.
  • İşsizlik Ödeneği/İş Kaybı Tazminatı Başvurusu.
  • İşsizlik Ödeneği/İş Kaybı Tazminatı ve Kısa Çalışma Ödeneği Sorgulama.
  • İş ve Meslek Danışmanından Randevu Al.
Daha fazla öğe...

E-Devletin temel boyutları nelerdir?

E-Devlet kavramının idari boyutu, bilgi ve iletişim teknolojilerinden yararlanarak kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yönetim birimleri gibi aktörlerin kamusal nitelikte bilgi ve hizmetleri başta vatandaşlar, devlet kurumları, özel sektör olmak üzere söz konusu bilgi ve hizmetlerden yararlanabilecek tüm aktörlere ...

E-devlet kapısından ne tür hizmetler verilmektedir?

Adli Sicil Belgesi Oluşturma, Mahkeme Dava Dosyası Sorgulama, Mobil Hat Sorgulama, IMEI Kaydı Yapma, DASK Poliçesi Sorgulama, Araç Sorgulama, Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama, Sürücü Belgesi ve Şahıslara Yazılan Ceza Sorgulama, OGS (Otomatik Geçiş Sistemi) geçiş Bilgileri Sorgulama, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Hesap ...

E devlet Sifrem Calinirsa ne olur?

Size ait olan e-devlet şifrenizi, sizden başkasına kesinlikle vermemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bilgileriniz çalınabilir ve başınız derde girebilir. Sizden e-devlet şifresi talep eden kurumları gerekli yerlere şikâyet ediniz.