Bayram tatilinde kargolar calisiyor mu?

İçindekiler:

  1. Bayram tatilinde kargolar calisiyor mu?
  2. Kargo şirketleri resmi tatillerde çalışıyor mu?
  3. PTT Kargo bayramda dağıtım yapıyor mu?
  4. Kargolar calışıyor mu?
  5. PTT resmi tatillerde açık mı?
  6. Trendyol Express yarın çalışıyor mu?
  7. 24 Temmuz PTT çalışıyor mu?
  8. MNG Kargo bugun calisiyor mu?
  9. 2021 kargolar ne zaman açılacak?

Bayram tatilinde kargolar calisiyor mu?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olarak listede yer alan kargo firmaları, Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle, çalışmıyor.

Kargo şirketleri resmi tatillerde çalışıyor mu?

Kargolar resmi tatillerde çalışmadığı için pazartesi günü tüm kargolar kapalı olacak. Bu nedenle cumartesi günü öğlen saatlerine kadar kargolarda işlemlerini tamamlamayanlar, Salı gününü beklemek zorunda olacak.

PTT Kargo bayramda dağıtım yapıyor mu?

İşte, Kurban Bayramı'nda Aras, PTT, MNG, Sürat kargoların çalışma saatleri. PTT KARGO BAYRAMDA ÇALIŞIYOR MU? Kurban Bayramı'nda kargo firmalarının birçoğu bayram tatili süresinde çalışmayacak. Bayram tatili sonrasında kargo alımları ve dağıtımları 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

Kargolar calışıyor mu?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. ... PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

PTT resmi tatillerde açık mı?

PTT'ler resmi tatillerde kapalı olan kurumlar arasında yer alıyor.

Trendyol Express yarın çalışıyor mu?

Türkiye'nin en meşhur alışveriş sitelerinden olan Trendyol'un kendi kargo şirketi olan Trendyol Express, Pazar günleri hizmet vermemektedir. TRENDYOL EXPRESS KAÇTA AÇILIR, KAÇTA KAPANIR? Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

24 Temmuz PTT çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili sonrasında PTT şubeleri kapalı olacak. Ancak sadece merkez PTT şubeleri, 24 Temmuz Cumartesi gününde vatandaşlara hizmet verecek. Onun dışında PTT şubeleri, 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü 08.30 ila 17.30 saatleri arasında vatandaşlara hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek.

MNG Kargo bugun calisiyor mu?

MNG KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? MNG Kargo hafta içi her gün 08:30 ile 18:00 arası hizmet vermektedir. Hafta sonları Cumartesi 08:40 ile 14:00 arası hizmet veren MNG Kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir. MNG KARGO MERAK EDİLEN SORULAR İÇİN TIKLAYIN!

2021 kargolar ne zaman açılacak?

Kargolarda ilk teslimat günü 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü öğlene kadar olacak. Bu nedenle kargo verecekler ya da alacaklar bayramdan sonrayı beklemek zorunda olacaklar.