Göz altı çizgileri nasıl geçer evde?

İçindekiler:

  1. Göz altı çizgileri nasıl geçer evde?
  2. Göz altı kırışıklığı için hangi işlemler yapılır?
  3. Yüz kırışıklığı için ne yapmamız lazım?
  4. Göz altı kırışıklığına ne iyi gelir bitkisel?

Göz altı çizgileri nasıl geçer evde?

Nemlendirici Hindistan cevizi yağını hafifçe masaj yaparak her gün göz altlarına sürün. Doğal yağı ile iyi bir nemlendirici olan Avokado'yu göz altları ve alın bölgesinde kullanabilirsiniz. Göz altı ve çevresinde oluşan kırışıklıkların görünümünü azaltmak için salatalık suyu ya da salatalık dilimleri kullanabilirsiniz.

Göz altı kırışıklığı için hangi işlemler yapılır?

Göz çevresi kırışıklığını gidermede en etkili yöntem botoks uygulamasıdır. Mimiklere bağlı olarak ortaya çıkan göz çevresi kırışıklıkları botoks uygulaması ile hemen 3 ya da 4 gün içerisinde gerilmeye başlar ve kaybolur. Kaşta yükselme oluşur bu da kişinin daha genç ve dinamik görünmesini sağlar.

Yüz kırışıklığı için ne yapmamız lazım?

Kırışıklıkların azalması için yapmanız gereken ilk iş cildinizi düzenli olarak nemlendirmektir. Bu noktada Hyaluronik asit içeren ürünler kullanarak daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Günlük cilt bakımınızı düzenli olarak uygulamaya özen gösterin. Aynı zamanda haftalık bakım maskelerinizi ihmal etmeyin.

Göz altı kırışıklığına ne iyi gelir bitkisel?

Göz çevresi kırışıklıkları için bitkisel yağ arayanlara hücre onaran sandal ağacı yağını tavsiye ediyoruz. Sandal ağacı yağından 2 damla alın ve 1 tatlı kaşığı yoğurt ile karıştırın. Hazırlanan karışımı göz çevresine dairesel hareketlerle sürün. Sandal ağacı yağı onarımı gerçekleştirmektedir.