Açıköğretim geçme sistemi nasıl?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim geçme sistemi nasıl?
  2. ATA AÖF CB notu geçer mi?
  3. Aöf geçme notu kaç 2020?
  4. AÖF geçmek için kaç kredi lazım?
  5. ATA AÖF CB ne demek?
  6. ATA AÖF kaç net yaparsam geçerim?
  7. CB harf notu ne demek?

Açıköğretim geçme sistemi nasıl?

Açıköğretim Fakültesi sınavları açıklanınca her puanın karşısına harf notu eklenir. ... Eğer sınav sonucuna göre aldığınız harf notunuz; CD, DC ve DD ise ve genel not ortalamanız 2.00 ve üzerindeyse o dersleri geçer, 2.00'ın altındaysa derslerden kalırsınız ve dersi tekrar seçmek durumunda kalırsınız.

ATA AÖF CB notu geçer mi?

Fakültemiz bünyesinde yürütülmekte olan programlarda yer alan dersler için yapılan sınavların sonuçları "Bağıl Değerlendirme Esasları" çerçevesinde değerlendirilir. ... Bir dersten "AA, BA, BB, CB veya CC" harf notu alan öğrenci o dersten başarılı, "FF" harf notu alan öğrenci ise başarısız sayılır.

Aöf geçme notu kaç 2020?

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ OLDU? Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde ders geçme notu 30'dur. 30'un altında kalan her not, FF alarak doğrudan kalacak, 30'un üzeri ise çan eğrisine girerek harf notu alacak ve genel ortalamaya göre koşullu veya doğrudan geçmiş olacaktır.

AÖF geçmek için kaç kredi lazım?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 ECTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 ECTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO'sı en az 2.00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler ...

ATA AÖF CB ne demek?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. ... Öğrenci genel not ortalamasını 2.00 ve üzerine taşıdığında koşullu geçer harf notuna sahip olduğu derslerden de başarılı olmuş olacaktır.

ATA AÖF kaç net yaparsam geçerim?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir.

CB harf notu ne demek?

Harf notlarının anlamları nedir? AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.