PTT Arife günü açık mı?

İçindekiler:

  1. PTT Arife günü açık mı?
  2. PTT Kargo arefe günü açık mı?
  3. PTT Kargo bayram günü açık mı?
  4. Tüm Pttler açık mı?
  5. PTT Kargo resmi tatillerde çalışıyor mu?
  6. Arefe günü postaneler çalışıyor mu?
  7. Arefe günü PTT kaça kadar çalışıyor?
  8. PTT Kargo bugun çalışıyor mu?
  9. PTT Kargo Tam kapanmada açık mı?
  10. PTT Kargo 15 Temmuz'da çalışıyor mu?

PTT Arife günü açık mı?

Bayram arefelerinde yarım gün mesai yapılıyor, yarım gün resmi tatil olarak kabul ediliyor. Bu durumda Kurban Bayramı arfe gününde PTT ve Noter gibi kamu kurumları yarım gün çalışacak.

PTT Kargo arefe günü açık mı?

Arife günü yarım gün resmi tatil olduğu için PTT yarım gün çalışacak.

PTT Kargo bayram günü açık mı?

Genellikle MNG Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise tam gün hizmet vermektedir. PTT KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? PTT Kargo, arefe günü yarım gün yani saat 09.00 ile 12.30 arası hizmet verecek.

Tüm Pttler açık mı?

Tam kapanma sürecine göre yapılan düzenlemeler ile PTT şubeleri bu süreçte 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyetlerine devam edecekler. Aynı zamanda PTT çalışanları ve görevlileri de sokak kısıtlamasından muaf tutulacak.

PTT Kargo resmi tatillerde çalışıyor mu?

PTT resmi tatillerde hizmet vermeyen kurumlar arasında yerini alıyor.

Arefe günü postaneler çalışıyor mu?

Ramazan Bayramı Arefe günü, yarı gün tatil olacak. Bankalar, PTT şubeleri ve kamu kuruluşları bugün (Arefe günü) yarım gün hizmet verecek.

Arefe günü PTT kaça kadar çalışıyor?

Ayrıca PTT şubeleri 09.00 ile 12.30 saatleri arasında çalışacak. İşte açık olacak diğer yerler; AREFE GÜNÜ BANKA VE NOTERLER AÇIK MI, KAPALI MI? Arefe günü yani 19 Temmuz Pazartesi gününde bankalar öğlene kadar açık olacak ve ardından resmi tatil başlayacak.

PTT Kargo bugun çalışıyor mu?

PTT KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? PTT Kargo şubeleri hafta içi her gün 08:30 ile 12:30 ve 13.30 ile 17:30 arası hizmet vermektedir. ... PTT Kargo Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT Kargo Tam kapanmada açık mı?

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

PTT Kargo 15 Temmuz'da çalışıyor mu?

PTT'ler resmi tatillerde ve Pazar günleri kapalı olan kurumlar arasında bulunuyor. Dolayısıyla 15 Temmuz 2021 Perşembe günü PTT şubeleri kapalı olacak. Aynı zamanda PTT kargo alımı ya da dağıtımı da gerçekleşmeyecek.