Sezen Aksu kanser oldu mu?

İçindekiler:

  1. Sezen Aksu kanser oldu mu?
  2. Sezen Aksu hangi hastalığını nasıl yendi?
  3. Rümeysa Tekkelioğlu kim?
  4. Aydede yüz neden olur?

Sezen Aksu kanser oldu mu?

Dr. Bilge'den geldi. Pankreas kanseri olduğu iddia edilen ve bir gece, eğlence dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezen Aksu, "Bir rahatsızlığım var ama kanser değilim. Hastalığım yüzümde çıkan bir sivilceydi, o da zaten geçti.

Sezen Aksu hangi hastalığını nasıl yendi?

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, 2014 yılında Kalın Bağırsak İltihabı (Kolit) hastalığına yakalanmıştı. Aksu'nun Kolit hastalığı yeniden nüksedince yeniden tedavi sürecine başladığı öğrenildi.

Rümeysa Tekkelioğlu kim?

Rümeysa Tekkelioğlu, 1986 yılında Tire, İzmir'de doğmuştur. Rümeysa Tekkelioğlu, 4 yıl boyunca Kültür Bakanlığının korolarında klasik Türk müziği eğitimi aldı. ... Daha önce Tire'de öğretmenlik yaparken pilot komiser Murat Güçlü'yle nişanlanan Rümeysa, düğüne bir hafta kala nişanlısını kaybetti.

Aydede yüz neden olur?

Prof. Sait Gönen, yüzün giderek yuvarlaklaşmasının ve 'aydede yüz' olarak tanımlanan şekli almasının Cushing hastalığının belirtisi olabileceğini söyledi. Cushing hastalığı, böbreküstü bezleri tarafından salgılanan kortizol hormonunun normalden fazla seviyede ve kontrolsüz olmasıyla gelişiyor.