Ali Sunal'ın eski eşi kimdir?

İçindekiler:

  1. Ali Sunal'ın eski eşi kimdir?
  2. Ali Sunal'ın ikinci bebeğinin cinsiyeti ne?
  3. Kemal Sunal'ın oğlu var mı?
  4. Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti ne?
  5. Kemal Sunal'ın torunu var mı?
  6. Bergüzar Korel üçüncüye hamile mi?

Ali Sunal'ın eski eşi kimdir?

Gökçe Bahadır20 Ali Sunal/Eski eşleri

Ali Sunal'ın ikinci bebeğinin cinsiyeti ne?

İkinci çocuklarını kucağına almak için heyecanlı olan Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli olmuştu. Doğuma 3 ay kadar bir süre kalan çift, bebeğin ismiyle ilgili sorulara yanıt verdi. 2019 yılında kızları Narin'i dünyaya getiren Nazlı Kurbanzade, yeniden kız bebekleri olacağını söyledi.

Kemal Sunal'ın oğlu var mı?

Ali Sunal Kemal Sunal/Oğulları

Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti ne?

Ergenç çifti, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. Geçen aylarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyuran Korel, şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi veren Korel, bebeğinin kız olacağını duyurdu.

Kemal Sunal'ın torunu var mı?

Anne ve bebeğin sağlık vaziyetinin iyi olduğu öğrenildi. Güzel haberi Sunal'ın annesi Gül Sunal ve ağabeyi Ali Sunal duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ali Sunal, “Ailemize hoş geldin canım Nova, güzelim Nova” mesajını paylaştı. Anne Gül Sunal ise, “Kemal bir kız torunumuz daha oldu.

Bergüzar Korel üçüncüye hamile mi?

12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen ve iki oğlu olan Bergüzar Korel, üçüncü çocuğuna hamile. Bu kez kız bebek bekleyen ünlü oyuncu koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu.