Rüyamda polis gördüm ne demek?

İçindekiler:

  1. Rüyamda polis gördüm ne demek?
  2. Rüyada çok polis görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada polis tarafından aranmak ne demektir?
  4. Rüyada sivil polis görmek ne anlama geliyor?
  5. Rüyada Polisin eve gelmesi ne anlama gelir?
  6. Rüyada polis asker görmek ne anlama gelir?
  7. Rüyada polis konuşmak nedir?
  8. Rüyada karakol görmek nedir?

Rüyamda polis gördüm ne demek?

Rüyada polis görmek, rüya tabirlerinde genel olarak iyi ve üst makamlara erişmek olarak yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında bir polis görmesi, rüya sahibinin çalıştığı iş yerinde en üst makama erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok polis görmek ne anlama gelir?

RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA BİRDEN ÇOK POLİS GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? Rüyayı gören kişinin rüyasında birden çok polisi bir arada görmesi, aile ve eğitim hayatı içerisinde yaşanacak olan hayırlı ve olumlu gelişmelere delalet eden bir rüyadır.

Rüyada polis tarafından aranmak ne demektir?

Rüyada polis tarafından aranmak; rüya sahibinin, adı üçkağıtçıya çıkmış birisi ile iş konusunda muhatap olmak zorunda olduğuna, eğer önlemini almazsa kısa süre içinde bu kişiden dolayı ağır maddi kayba uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sivil polis görmek ne anlama geliyor?

Rüyada sivil polis görmek, en hayırlı rüyalardan birisidir. Kişinin hayatının güzelleşeceğine, huzurlu günlerin kendisini beklediğine yorulur. Ayrıca rüya sahibinin işlerinin açılacağı ve bazı insanlarla tekrardan dostluk kuracağı manasına gelir.

Rüyada Polisin eve gelmesi ne anlama gelir?

Rüyada polisin eve gelmesi rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır. ... Rüyada polis; aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna, polis tarafından bir nedenden dolayı yakalandığını görmek; dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir.

Rüyada polis asker görmek ne anlama gelir?

Rüyada Asker Polis Görmek Rüya sahibinin rüyasında asker polis görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tatile çıkacağının habercisidir. Rüyada asker polis görmek aynı zamanda kişinin iş hayatında yeniliklere atılacağına, hayatında bazı şeylerin değişmesi ardından mutlu ve huzur dolu olacağına rivayet eder.

Rüyada polis konuşmak nedir?

Rüyada Polis ile konuşmak, devlet yönetiminin sorumluluğunu üstlenmeye işarettir. Kişinin rüyada görev yapan bir polis ile gezmesi tozması ve bu esnada polisle samimi bir şekilde konuşmak rüya sahibinin kendisinin güvende olacağını, sıkıntı zamanında yardımına koşacak birilerinin olacağını ifade eder.

Rüyada karakol görmek nedir?

Rüyada polis veya jandarma karakolu görmek, korkulu anlar geçireceğinize işarettir.Bazen de karakol görmek, üzüntü ve kedere düşmeye, sıkıntı ve şiddete uğramaya işaret eder denilmiştir.Bazı yorumcular,Rüyada karakol görmeyi, itham edilmeye (suçlanmaya beklenmedik bir kimsenin iftirasına uğramaya), fakat sonunda işin ...