Özel okul fiyatları ne olacak?

İçindekiler:

  1. Özel okul fiyatları ne olacak?
  2. Özel okullar para iadesi yapacak mı?
  3. Özel okullar yüz yüze eğitim yapabilecek mi?
  4. Özel okul yemek iadesi nasıl hesaplanır?
  5. Özel okullarda yüz yüze eğitim kaç gün?

Özel okul fiyatları ne olacak?

İlkokul hazırlık 53.750 TL ile 4-5 sınıf 68.500 TL arası, ortaokul ise TL'den fiyatlandırılır. Lise ise 71.250 TL olmakla beraber bölgelere göre değişiklik göstermektedir. KDV fiyatları hariç anaokulunun ücretleri TL ile TL aralığında değişiyor.

Özel okullar para iadesi yapacak mı?

Personelinin, öğretmeninin maaşı için devletten Kısa Çalışma Ödeneği alan özel okullar, uzaktan eğitim süresince ücretin yarısını veliye iade etmeli.

Özel okullar yüz yüze eğitim yapabilecek mi?

MEB açıklamasında “17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir.

Özel okul yemek iadesi nasıl hesaplanır?

(Örneğin; 180 iş günü içerisinde 30 iş günü okul yüz yüze eğitim verememiş ve bu 30 iş günü yüz yüze telafi edilememiş ve günlük yemek ücreti 20 TL olarak hesaplanmış ise veliye 30x20=600 TL yemek bedeli indirimi veya iadesi yansıtılır).

Özel okullarda yüz yüze eğitim kaç gün?

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve ortaokul kademesinde eğitim veren özel eğitim okulları ve özel eğitim anasınıfları ile diğer okullar bünyesindeki özel eğitim sınıflarında da 1 Mart itibarıyla haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılmaya başlanacak.