Rüyada yırtık yorgan görmek ne demek?

İçindekiler:

  1. Rüyada yırtık yorgan görmek ne demek?
  2. Rüyada kirli yorgan görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada beyaz yorgan görmek ne demek?
  4. Rüyada yorgan dikmek neye işaret?
  5. Rüyada yüklük görmek ne anlama gelir?
  6. Beyaz yorgan yıkamak ne demek?

Rüyada yırtık yorgan görmek ne demek?

Rüyasında yorgan gören kişinin mülkiyeti, kazancı ve rızkı da artacak demektir. ... Bazı rüya tabircileri yorganı, kadın ile yatacak erkek olarak nitelendirir. RÜYADA YIRTIK YORGAN GÖRMEK. Rüyada yırtık yorgan görmek uzaklık ve ayrılık anlamına gelir.

Rüyada kirli yorgan görmek ne anlama gelir?

Rüya sahibinin rüyasında kirli yorgan görmesi kirlenmiş, pis yorgan ihanet eden eş demektir. Evli kimseler için eşler arasındaki sorunlara ve aldatmalara işaret eder.

Rüyada beyaz yorgan görmek ne demek?

Rüyada beyaz yorgan görülmesi, rüya sahibinin içine sıkıntı düşüren dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına ve oldukça güzel bir hayat sürdüreceğine, işinde oldukça başarılı olacağına ve maddi bakımdan güzel kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin birikim yapacağına ve bu sayede gelecek sıkıntısı içine ...

Rüyada yorgan dikmek neye işaret?

Rüyada yorgan dikmek, bir iş için uzun süreler çaba gösterilmesine işaret eder. ... Rüyada yorgan dikmek, hayırlı evlilik olarak yorumlanmıştır. Rüyayı yorumlayan alimler, rüya sahibinin evliliği için çok çaba gösterdiğine, çabasının olumlu sonuçlanacağına rivayet edilir.

Rüyada yüklük görmek ne anlama gelir?

Rüyanizda özellikle eski Türk evlerinde bulunan, yatak ve sair esyayi koymak için yapilan ve yüklük denen dolabi görmek, bir çok zamandan beri görünmek istemediginiz ve kaçtiginiz bir kimse ile yüz yüze geleceginize aranizdaki eski bir hesabi göreceginize, bu suretle içinizde kaygi uyandiran bir histen de artik ...

Beyaz yorgan yıkamak ne demek?

Bir kişinin rüyasında beyaz yastık yorgan yıkadığını görmesi, rüya sahibi konumunda olan bu şahsın saf ve temiz kalpli bir insan olarak anılacağına, şükredeceğine, hayırlı olanı Allah'tan isteyeceğine ve bu kişinin yapmış olduğu duaların kabul göreceğine işaret eder.