YKS harç yatırma 2021 ne zaman son?

İçindekiler:

  1. YKS harç yatırma 2021 ne zaman son?
  2. YKS gec Başvuru Tarihi Nedir 2021?
  3. YKS geç başvuru ücreti nereye yatırılır?
  4. YKS geç ödeme nasıl yapılır?
  5. YKS ek yerleştirme ücreti nereye yatırılıyor 2021?

YKS harç yatırma 2021 ne zaman son?

4 Şubat-2 Mart 2021 tarihleri arasında YKS'nin herhangi bir oturumuna başvuru yaparak sınav ücretini yatıran adaylar, sistemde kayıtlı oturum bilgilerini geç başvuru günlerinde değiştiremeyeceklerdir.

YKS gec Başvuru Tarihi Nedir 2021?

YKS başvuruları 4 Şubat - 2 Mart arasında alındı. Sınav başvurularını kaçıranlar geç başvuru gününde YKS başvurusu yapabilecek. YKS 2021 için geç başvuru günü 17-18 Mart 2021.

YKS geç başvuru ücreti nereye yatırılır?

Geç başvuru günlerinde başvuru yapacak adaylar için sınav ücreti, belirlenen tarihlerde ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” kısmından kredi kartı/banka kartı seçeneği ile ödenebilecek.

YKS geç ödeme nasıl yapılır?

Geç başvuru günlerinde başvuru yapacak adaylar için sınav ücreti, belirlenen tarihlerde ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” kısmından kredi kartı/banka kartı seçeneği ile ödenebilecek. Bankalardan ücret ödememesi yapılamayacak.

YKS ek yerleştirme ücreti nereye yatırılıyor 2021?

YKS EK YERLEŞTİRME ÜCRETİ HANGİ BANKADAN YATIRILIR? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Yerleştirme ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan 'ÖDEMELER' alanından kredi kartı /banka kartıyla da yatırılabilir.