Emir Berke Zincidi hangi okula gidiyor?

İçindekiler:

  1. Emir Berke Zincidi hangi okula gidiyor?
  2. Emir Berke nerede yaşıyor?
  3. Emir Berke Zincirli kaç yaşında?
  4. Kürşat Juan nerede yaşıyor?
  5. Ikizler Memo Can daki ikizler gerçekten ikiz mi?
  6. Öyle Bir Geçer Zamanki Osman kac yasinda?
  7. Kürsat Juan Kimdir?

Emir Berke Zincidi hangi okula gidiyor?

Anne ve babası tarafından 2 yaşında bir ajansa yazdırılmış olan Emir Berke Zincidi çok sayıda reklam filminde rol almıştır. İstanbul Beşiktaş Kolejinde eğitimini sürdüren genç oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide canlandırdığı Osman Akarsu karakteri ile tanınmıştır.

Emir Berke nerede yaşıyor?

Özak'ın Bayrampaşa'da yer alan Hayat Tepe projesinden 'Küçük Ağa' dizisinin minik yıldızı Berke Zincidi, kendi birikimiyle ilk yatırımını yaptı. Küçük Ağa'nın ilk evi Hayat Tepe'de.

Emir Berke Zincirli kaç yaşında?

16 yaşında () Emir Berke Zincidi/Yaş

Kürşat Juan nerede yaşıyor?

Kürşat Juan burcu ne : Boğa Artvinli olan Kürşat Juan, ailesi ile İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşamaktadır. Kürşat Juan annesini ve babasını çok küçük yaştayken kaybetmiştir. Kürşat Juan, annesini 8 yaşındayken babasını ise 15 yaşındayken kaybetmiştir. Kürşat Juan'ın 1 ablası 1 abisi var.

Ikizler Memo Can daki ikizler gerçekten ikiz mi?

İkizler Memo Can dizisi yepyeni bölümleriyle devam ediyor. Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi'nin iki ayrı karakteri canlandırdığı İkizler Memocan'ın oyuncu kadrosunda bir süredir ekranlardan uzak kalan Nehir Erdoğan da yer alıyor. ... Can'ın ikizi, 12 yaşında, çok zeki ve akıllı bir çocuk.

Öyle Bir Geçer Zamanki Osman kac yasinda?

Oynadığı 'Osman' karakteriyle küçük büyük her yaştan izleyiciyi televizyonlara kilitleyen Emir Berke Zincidi çok büyüdü. Kanal D ekranlarından yayınlanan fenomen dizide küçük haliyle çok sevilen oyuncu artık 16 yaşında genç bir oyuncu.

Kürsat Juan Kimdir?

Kürşat Juan, 21 yaşındadır. Gerçek adı ve soyadı Ümit Kürşat Yalçınkaya'dır. Kürşat Juan, TikTok fenomeni, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üreten ve takipçileri için çeşitli videolar çekip paylaşan bir isimdir. ... Kürşat Juan, annesini 8 yaşındayken babasını ise 15 yaşındayken kaybetmiştir.