Sandoz 20 mg nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sandoz 20 mg nedir ne için kullanılır?
  2. Rantudil ne işe yarar?
  3. Dolphin nedir ne için kullanılır?
  4. Dolphin 500 mg nedir?
  5. Paraflex 250 ne işe yarar?
  6. Elektra ilaç ne işe yarar?

Sandoz 20 mg nedir ne için kullanılır?

Erişkinler/yaşlılar Doktorunuzun size reçete edeceği olağan önerilen doz, aktif duodenum (on iki parmak bağırsağı) ülseri, aktif selim mide ülseri ve semptomatik erozif ya da ülseratif gastroözofajiyal reflü hastalığı (GÖRH) için, günde bir kez, sabahları aç karına bir miktar su ile alınmak üzere 20 mg'dır.

Rantudil ne işe yarar?

RANTUDİL FORTE, alüminyum blister ambalajda 20 veya 30 kapsül içeren bir üründür. RANTUDİL FORTE, etkin madde olarak asemetazin içerir. Asemetazin, iltihap giderici (anti-inflamatuvar), ağrı kesici ve ateş düşürücü etkilere sahip steroid olmayan anti-inflamatuvar (NSAİ) bir ilaç grubuna dahildir.

Dolphin nedir ne için kullanılır?

DOLPHİN nedir ve ne için kullanılır? ilaçlar (NSAİİ) olarak adlandırılan bir ilaç grubunda yer alır. NSAİİ'ler ağrı ve inflamasyonun (iltihabın) tedavisinde kullanılmaktadır. DOLPHİN, 10 film tablet içeren blister ambalajlarda bulunur.

Dolphin 500 mg nedir?

DOLPHIN - PARAFLEX - SARCHOPEN. KISA ÜRÜN BİLGİSİ: Tablet 500 mg. Diflunisal içerir. Boyar madde: Titanium dioxide Orange Yellow - S. FARMAKOLOJİK ÖZELLİKLERİ: Diflunisal, periferal etkili, narkotik olmayan non-steroid bir analjeziktir.

Paraflex 250 ne işe yarar?

Terapötik endikasyonlar PARAFLEX , iskelet adalesindeki ağrı ve spazmla birlikte olan rahatsızlığı iyileştirmek için fizik tedavi, istirahat ve diğer yöntemlere yardımcı olarak kullanılır: lumbago, tortikolis, servikal sendrom, iltihabi veya travmatik adale, tendon ve eklem rahatsızlıkları ve ortopedik işlemler ( ...

Elektra ilaç ne işe yarar?

ELEKTRA® FORT, steroid olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir. Erişkinlerde kas-iskelet sistemi ağrıları, ağrılı adet dönemleri (dismenore), diş ağrılarının semptomatik tedavisinde kullanılır.