Acı Badem yağı kirpiklere nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Acı Badem yağı kirpiklere nasıl uygulanır?
  2. Tatlı badem Yağımı acı badem yağı mı?
  3. Tatlı badem yağı ele sürülür mü?
  4. Badem yağı yağlı yüze nasıl kullanılır?

Acı Badem yağı kirpiklere nasıl uygulanır?

Badem yağı kirpiklere gece yatmadan önce uygulanmalıdır. Gözler ilk olarak günün makyajından arındırılmalı ve temizlenmelidir. 1-2 damla yeterli olacaktır. Gözünüze badem yağını kaçırmamaya özen gösterin ve kirpiklerinize parmaklarınız veya pamuklu çubuk yardımıyla uygulayın.

Tatlı badem Yağımı acı badem yağı mı?

Yenebilir bademlerden elde edilen yağ tatlı badem yağı olarak anılırken, acısından elde edilen de acı badem yağı olarak geçiyor. Dolayısıyla temelde aslında iki yağ da içerik bakımından oldukça zengin.

Tatlı badem yağı ele sürülür mü?

2 tatlı kaşığı tatlı badem yağı ve 2 tatlı kaşığı yoğurt karıştırılarak doğrudan yüze uygulanır. 20 dakika beklettikten sonra bol su ile durulanır. Bu işlem cildin nemlenmesini sağlarken, cilt lekelerinin kısa sürede geçmesine yardımcı olmaktadır. Cilde daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Badem yağı yağlı yüze nasıl kullanılır?

Yağı etkin şekilde kullanmak için, avuç içine birkaç damla damlatın ve yavaşça temiz cilde masaj yaparak uygulayın. 2- Cildinize nem katar: Badem yağı, cildinizdeki nemi tutar ve kuruluğu giderir. Özellikle, iltihaplı ve kaşıntılı ciltlerin doğal tedavisi için önerilir.