İzmir İZBAN kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. İzmir İZBAN kaça kadar açık?
  2. İZBAN Selçuğa kadar gidiyor mu?
  3. İZBAN'a bisikletle biniliyor mu?
  4. Tam kapanma otobüsler çalışacak mı?
  5. Tam kapanmada tramvay çalışıyor mu?

İzmir İZBAN kaça kadar açık?

Aliağa-Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet veren İZBAN hafta içi hafta sonu saat 05.20'de açılıyor. Resmi tatillerde bazen saatler değişiklik gösterebiliyor. İZBAN SAAT KAÇTA KAPANIYOR? Aliağa-Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet veren İZBAN hafta içi hafta sonu saat 01.23'te kapanıyor.

İZBAN Selçuğa kadar gidiyor mu?

Diğer adı İzmir Banliyö Sistemi ya da diğer adıyla Egeray olan İZBAN, Aliağa Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet verir. Toplamda 41 istasyonu bulunur ve 136 kilometre uzunluğundadır. Aliağa-Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet veren İZBAN hafta içi hafta sonu saat 05.20'de açılıyor.

İZBAN'a bisikletle biniliyor mu?

BİSİKLETLİ YOLCULUK İzmirliler, artık haftanın her günü ve günün her saati, hiçbir ek ücret ödemeden, toplu ulaşımdaki raylı sistemlerde (Metro ve İZBAN) bisikletleri ile yolculuk yapabilecek.

Tam kapanma otobüsler çalışacak mı?

OTOBÜSLER ÇALIŞIYOR MU? Tam kapanmada otobüs, minibüs, metrobüs, metro çalışıyor. Şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri de yasaktan muaf tutuluyor.

Tam kapanmada tramvay çalışıyor mu?

METRO, METROBÜS, OTOBÜS, MİNİBÜS VE TRAMVAY ÇALIŞIYOR MU? Tam kapanma sürecinde toplu ulaşım seferleri ile ilgili bir kısıtlama bulunmuyor.