Hikaye gizleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Hikaye gizleme nasıl yapılır?
  2. Instagram hikayeni gizle ne işe yarar?
  3. Hikaye Gizleyince ne olur?
  4. Instagramda takipten çıkmadan hikaye nasıl gizlenir?
  5. Bu hikaye artık ulaşılamıyor ne demek?
  6. Instagramda hikayesini görmek istemediğim kişiyi nasıl silerim?

Hikaye gizleme nasıl yapılır?

Menüden "Ayarlar", Açılır menüden Gizlilik'e ve ardından Hikaye'ye dokunun, Burada Hikayeyi Gizle'nin yanındaki kişi sayısına dokunmanız gerekir, Yeni sayfada hikayenizi gizlemek istediğiniz kişileri seçin ve bitirin.

Instagram hikayeni gizle ne işe yarar?

Ayrıca bir hatırlatma gizlediğiniz hikaye kimleri seçtiyseniz o kişilerden gizlenir. Eğer hikayenizi gizlediğiniz kişiler kesinlikle hikayemi görmesin istiyorsanız. Gizlediğiniz kişilerin yakınındaki kişilerden de hikayeyi gizlemeniz hikayenizi daha gizli tutacaktır.

Hikaye Gizleyince ne olur?

Instagram'da istediğiniz kişiyi hikayelerinize bakmaması için engelleyebilirsiniz. Ve genel olarak hikayeyi gizlediğinizde karşınızdaki sanki hiç hikaye atmamış gibi göreceğinden, engellendiğini de anlaması ilk etapta mümkün olmayacaktır.

Instagramda takipten çıkmadan hikaye nasıl gizlenir?

Bunun için ana sayfada yukarıda konumlanan hikayeler arasında, hikayesini gizlemek istediğiniz kullanıcının fotoğrafına basılı tutmanız yeterli. Daha sonra “Profili gör” ve “Kullanıcıyı gizle” seçenekleri çıkıyor.

Bu hikaye artık ulaşılamıyor ne demek?

Instagram uygulamasını son sürüm kullanıyorsunuz ve bu hata ile hala karşılaşıyorsanız bunun nedeni izlemeye çalıştığınız hikayenin “24 saat süresi bitmiş olabilir” veya o kullanıcı hikayeyi atıp tam sildiği anda sizin hikaye bölümünüzde gözükse dahi artık o hikaye yoktur ve o yüzden bu hata ile karşılaşmış ...

Instagramda hikayesini görmek istemediğim kişiyi nasıl silerim?

Akışın üst tarafında, hikayesini sessize almak istediğiniz kişinin profil resmine dokunun ve basılı tutun. Sessize Al'ı seçin ve ardından Hikayeyi Sessize Al'a dokunun.