AÖF 2021 kayıtları ne zaman?

İçindekiler:

  1. AÖF 2021 kayıtları ne zaman?
  2. Mazeretli kayıt ne demek?
  3. Açık Öğretim mazeretli kayıt ne demek?
  4. Ders kayıt mazeret dilekçesi nasıl yazılır?
  5. AÖF sınavlar nasıl olacak?
  6. Ders kayıt mazeret dilekçesi nereye verilir?
  7. Atatürk Üniversitesi AÖF Mazeretli ders Kaydı Nasıl Yapılır?

AÖF 2021 kayıtları ne zaman?

2021 AÖF KAYIT YENİLEME BAŞLADI! Kayıt yenileme işlemleri; 27 Eylül 2021 Pazartesi günü başladı. 2021 AÖF kayıt yenileme işlemleri 08 Ekim 2021 Cuma günü saat 22:00'da sona erecek.

Mazeretli kayıt ne demek?

Mazeretli kayıtlar genel olarak normal kayıt süresinin bitiminden sonraki bir kaç gün içerisinde yapılır. Açıköğretime kayıtta mazeret: Açıköğretim kayıt kılavuzuna göre normal kayıt süresinde kayıt yaptıramayanlar resmi bir mazeret belgesi göstererek kayıt yaptırabilirler.

Açık Öğretim mazeretli kayıt ne demek?

AÖF kayıt yenileme tarihleri bu yıl 5-15 Ekim olarak belirlendi. Öğrenciler işlemlerini online sistem üzerinden tamamlayacaklar. Ücret ödemelerinden önce ders seçimi yapılması gerekiyor. AÖF mazeretli kayıtlar ise belirlenen sürede kaydını tamamlayamayanlar için alınacak.

Ders kayıt mazeret dilekçesi nasıl yazılır?

numaralı öğrencisiyim. 20…. / 20…. Eğitim-Öğretim Yılı Güz/Bahar Yarıyılında kayıt yenileme tarihlerinde ………………………………………….. nedeniyle harcımı yatıramadığım için kaydımı yaptıramadım. Harcımı mazeretli olarak yatırmak ve ders kaydı yaptırmak istiyorum. Gereğini arz ederim.

AÖF sınavlar nasıl olacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından belirlenen sınav takvimine göre, örgün eğitim programlarında 5 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olan dersler uzaktan öğretim sistemi ile gerçekleştirilecek ve sınavlar çevrimiçi olarak yapılacak.

Ders kayıt mazeret dilekçesi nereye verilir?

1. Süresi içinde kaydını yenileyemeyen haklı ve geçerli mazereti olan öğrenci, akademik takvimde belirtilen mazeretli geç kayıt süresi içerisinde mazeretini belirten dilekçe ile öğrenci işleri birimine başvurur.

Atatürk Üniversitesi AÖF Mazeretli ders Kaydı Nasıl Yapılır?

Normal ders kayıt döneminde ders kaydını yapamamış olan öğrenciler Enstitümüz Sayfasında Ortak Formlar başlığı altında yer alan EBE 26 Mazeretli Ders Kayıt Başvuru Formunu doldurarak Ana Bilim dalı Başkanlığı aracılığıyla Enstitü Müdürlüğüne başvurmaları halinde mazeretli Enstitü Yönetim Kurulu tarafından uygun ...