Allahümme salli salaten nasıl okunur?

İçindekiler:

  1. Allahümme salli salaten nasıl okunur?
  2. Allahümme salli salaten duası ne için okunur?
  3. Salatı tefriciye nasıl niyet edilir?
  4. 4444 salatı tefriciye dilek duası kaç günde okunmalı?

Allahümme salli salaten nasıl okunur?

Okunuşu : "Allâahumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammedin, salâten tüncînâ bihâ min cemîil ehvâali vel âfât, ve takdî lenâ bihâ cemî'al hâcât, ve tutahhirunâ bihâ min cemî'isseyyi'âat ve terfe'unâ bihâ indeke a'ledderecâat, ve tübelliğunâ bihâ aksa'l gayât, min cemî'il hayrâti fi'l hayâti ve ...

Allahümme salli salaten duası ne için okunur?

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir.

Salatı tefriciye nasıl niyet edilir?

Salat-ı Tefriciye duasına başlarken 21 kez "Estağfirullah el-Azim ve etubu ileyh" diyerek istiğfar edilir. Arkasından besmele getirilir. Arkasından hasıl olması dilenen murat Türkçe bir biçimde dile getirilir ve niyet edilir. Tekrar besmele çekilir ve 4444 kez Salat-ı Tefriciye duası okunur.

4444 salatı tefriciye dilek duası kaç günde okunmalı?

Her gün 11 defa okunması için imam Dinnuri; “ beş vakit kılınan namazın arkasına bir kişi 11 defa Salat-ı tefriciye okumayı sürdürürse, kişi geçim sıkıntısına düşmez Allah katında derecesi ve mertebesi yükselir “ demiştir.