PUBG kaç kopya sattı?

İçindekiler:

  1. PUBG kaç kopya sattı?
  2. Fortnite ne kadar sattı?
  3. Brendan Greene serveti ne kadar?
  4. Fortnite nerede yapıldı?
  5. Fortnite Güncelleme kaç gb?
  6. PUBG kurucusu ne kadar kazandı?
  7. PUBG Mobilenin kurucusu kim?

PUBG kaç kopya sattı?

Oyun ilk olarak tarihinde Steam erken erişim ile Microsoft Windows için çıkış yapmıştır. Çıkışından yaklaşık 3 ay sonra 4 milyondan fazla kopya sattı.

Fortnite ne kadar sattı?

Paylaşılan bilgilere göre Fortnite 203 milyon dolarlık gelirle geliştiricisini tekrar ihya etti. PUBG ise 4,7 milyon kopya sattı. SuperData Arcade adlı araştırma sitesi Mayıs 2019'a ait oyun satış rakamları ve gelirlerini paylaştı.

Brendan Greene serveti ne kadar?

Brendan Greene Serveti Pubg'nin sahibi olan Brendan Greene, yıl da toplamda 2 milyon dolardan fazla kazanmaktadır. Tam olarak servetini açıklamayan Brendan Greene, gizliliğini koruyor. Fakat yıllık 2 milyon dolar kazanan bir kişinin servetini hesap etmek, pek de kolay değil açıkçası öyle değil mi?

Fortnite nerede yapıldı?

Polonya'da geliştirilen video oyunları

Fortnite Güncelleme kaç gb?

Fortnite Kaç GB sorusuna yanıt olarak 20 GB'lik depolama alanının olması gerekiyor. Bazı oyunlarda bu alan 30 GB olarak belirlense de başlangıç aşamasında bu şekilde bir depolama alanınızın olmasında fayda var.

PUBG kurucusu ne kadar kazandı?

PlayerUnknown'ın Battlegrounds geliştiricisi ve yayıncısı PUBG Corp, 2018 yılına ait mali durumunu açıkladı. Şirket, PUBG'nin yıllık kazancı ile ilgili bilgiler de paylaştı. Şirket, PUBG'den 2018 yılında 920 milyon dolar kazanç elde etti.

PUBG Mobilenin kurucusu kim?

PUBG Corporation PUBG MOBILE: DİRENİŞ/Geliştiriciler