Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı?

İçindekiler:

  1. Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı?
  2. Seren Serengil evli mi bekar mı?
  3. Seren Serengil hangi estetik ameliyatı oldu?
  4. Yaşar ipek yaşı kaç?

Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı?

Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, evliliği bitirme kararı almıştı. Bu kararı almalarının sebebi ise Seren Serengil'in hamile kalabilmesi için mitonkondri nakli yaptırdığı ortaya atılmıştı. Eşi Yaşar İpek tarafından anlayışla karşılanmayan bu durum çifti ayrılığa sürükledi.

Seren Serengil evli mi bekar mı?

1. Evliliği;2000 yılında Ozan Kaçmaz'la ile evlendi iki yıl sonra 2002 de boşandılar. ... Evliliği; şarkıcı Cengiz İmren ile 2002 de evlendi, 3 yıl sonra 2005de boşandılar. 3. Evliliği; Seren Serengil 'da Roma Konsolosluğu'nda Musa Aytun ile evlendi.

Seren Serengil hangi estetik ameliyatı oldu?

3.5 AYDA 25 KİLO Seren Serengil'e doktorları 'geri dönüşüm ameliyatı' olması gerektiğini söyledi. Bu operasyonda bağırsağın 'gastrik bypass ameliyatı' ile devre dışı bırakılan bölümü yeniden aktif hale getiriliyor.

Yaşar ipek yaşı kaç?

Yaşar İpek, 22 Aralık 1979 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Müziğe ve sinemaya çocuk yaşta başlayan İpek, 6 yaşındayken ailesine ait film şirketinin yapımı olan sinema filmi ile sinemaya ilk adımını atmıştır. Ailesi ile birlikte İstanbul'a göçmüşlerdir.