Rimelin topaklanmaması için ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Rimelin topaklanmaması için ne yapılır?
  2. Bitmiş rimelin içine ne konur?
  3. Kurumuş likit Aylaynır nasıl yumuşatılır?
  4. Maskaradan önce ne sürülür?
  5. Evde rimel nasıl temizlenir?

Rimelin topaklanmaması için ne yapılır?

8.Maskaranın topaklanmasını önlemek için: Kirpiklerinin topaklanmasını önlemek için maskara fırçasını kalıntılardan arındırman gerekir. Makyaj fırçasıyla temizleyerek fırçanın temiz kalmasını sağlayabilirsin.

Bitmiş rimelin içine ne konur?

Kuruyan rimeli düzeltmek için gül suyu kullanabilirsiniz. Rimelinizin fırçasına gül suyu damlatın ve sonra fırçayı rimel kabınıza batırıp çıkarın. Hızlıca çözüldüğünü göreceksiniz. Kuruyan ya da sertleşmeye başlamış rimelize bir iki damla zeytinyağı ekleyin ve rimel fırçası yardımıyla karıştırın.

Kurumuş likit Aylaynır nasıl yumuşatılır?

Kurumuş kalem eyelinerını yumuşatmak için saf alkole ihtiyacın var. Eczanelerde satılan saf alkolu biraz pamuğa dök ve kalem eyelinerın ucunu temizle. Sadece 1-2 damla alkol kullanman yeterli olur. Alkollü pamuğu eyelinerın ucunu saracak şekilde 5 dakika boyunca beklemelisin.

Maskaradan önce ne sürülür?

Kirpiklerinizi daha da hacimlendirmek için toz kullanın. Rimeli sürmeden önce kirpiklerinize bebek pudrası sürün. Bir kat maskara uygulayın, ardından bir göz farı fırçasıyla pudrayı kirpikleriniz hala rimel ile ıslakken uygulayın. Ardından bir kat daha maskara sürüp bitirin.

Evde rimel nasıl temizlenir?

Makyaj pamuğunu biraz su ile ıslattıktan sonra üzerine badem yağı veya zeytinyağı dökün. Gözlerinizin etrafını bu pamuk ile yavaşça silin. Rimelin tamamen çıktığını, sorun çıkarmadan temizlendiğini göreceksiniz.