Yeni Ay ne zaman Yay burcunda?

İçindekiler:

  1. Yeni Ay ne zaman Yay burcunda?
  2. Yay burcunu neler bekliyor?
  3. Yay Burcunu Aralık ayında neler bekliyor 2020?
  4. Yay kadini askta nasil?
  5. Yeni ay ne zaman Ağustos 2021?

Yeni Ay ne zaman Yay burcunda?

Şans ve fırsatlar Yeniayı! Haftaya Yeniay etkisi ile başlıyoruz. 26 Kasım Salı günü saat 18:05'de Yay burcunun 4. derecesinde bir yeniay doğuyor. Oldukça verimli, şanslı ve umut vaad eden etkilere sahip.

Yay burcunu neler bekliyor?

2021'de sizi çok yoğun, oldukça başarılı ve eğlenceli bir kariyer hayatı bekliyor. Bu yıl kariyer hayatınız dahil her anlamda karşılaştığınız engelleri sevgi yoluyla çözmeyi deneyin. İş yerinde veya eğitim hayatında oldukça ciddi bir saygı kazanacaksınız. Kariyer hayatınızın gidişatı sizi çok mutlu edecek.

Yay Burcunu Aralık ayında neler bekliyor 2020?

Yay burcu Aralık 2020 aylık burç yorumu (23 Kasım - 21 Aralık) 1 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. ... 14 Aralık'ta Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Burcunuzda gerçekleşeceği için bu tarih ve civarı günlerde yaşamınızda önemli olaylar ve durumlarla karşılacaksınız.

Yay kadini askta nasil?

Yay burcu kadının aşk hayatı oldukça hareketlidir. Kaçamakları da çok seven yay burcu kadını daima bir aşkın içinde kendini bulur. Aynı zamanda cinsellik konusunda yay burcu kadını oldukça cüretkardır. Yatakta mutlu olmayı seven yay burcu kadını cinsel uyumu yakaladığı kişiler ile birlikte olmak isterler.

Yeni ay ne zaman Ağustos 2021?

8 Ağustos 2021 Aslan burcunda yeniay ve burçlara etkisi.