İDO hangi seferler iptal edildi?

İçindekiler:

  1. İDO hangi seferler iptal edildi?
  2. İDO hafta sonu çalışıyor mu?
  3. İDO müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?
  4. Eskihisar Topçular Feribotu hafta sonu çalışıyor mu?

İDO hangi seferler iptal edildi?

İDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 07.45 Kabataş-Kadıköy-Bursa, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy, 13.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 13.00 Yalova-Pendik, 13.00 Pendik-Yalova, 15.50 Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa seferleri olumsuz hava şartlarından dolayı iptal ...

İDO hafta sonu çalışıyor mu?

İDO'dan yapılan açıklamaya göre biletli hatlarda seferler, hafta içi 05.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak. Hafta sonu ise sefer düzenlenmeyecek. Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem Arabalı Vapur seferleri ise kesintisiz devam edecek.

İDO müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

İskeleler, deniz otobüsleri, araba vapurları ve hızlı feribotlarda unuttuğunuz eşyalarla ilgili olarak, kayipesya@ido.com.tr adresimize mail gönderebilir ya da Çağrı Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Çağrı Merkezimiz : 0850 222 44 44 36 ( 5 'i tuşlayınız.)

Eskihisar Topçular Feribotu hafta sonu çalışıyor mu?

olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.