Mutfaktan sucuk kokusu nasıl giderilir?

İçindekiler:

  1. Mutfaktan sucuk kokusu nasıl giderilir?
  2. Evden kokmuş et kokusu nasıl çıkar?
  3. Sinüzit Burunda koku yapar mi?
  4. Sarımsak kokusunu ne giderir ağızda?

Mutfaktan sucuk kokusu nasıl giderilir?

SİRKE VE LİMONLU SU KAYNATIN: Etkili yöntemlerden biri de sirke ve limonlu su kaynatmak. Yemekten sonra sinmiş olan kokuyu yok etmekiçin bir cezveye 1 bardak su, bir miktar elma sirkesi ve bir adet limonu sıkarak kısık ateşte kaynatın.

Evden kokmuş et kokusu nasıl çıkar?

Elma sirkesi ile suyu ağzı geniş bir kapta karıştırın ve bu kabı dolabınıza koyun. Kötü kokuların kısa sürede kaybolduğunu göreceksiniz. Çay bardağına bir miktar süt koyarak, hem et kokusu hem de dolaptaki diğer kokuları yok edebilirsiniz. Çünkü süt, çevresindeki kötü kokuları kendine çekme özelliğine sahiptir.

Sinüzit Burunda koku yapar mi?

Sinüzit yüz kemiklerinin içerisindeki boşlukların iltihaplı doku ile dolmasından ortaya çıkan hastalıktır. Burun tıkanıklığı, sarı-yeşil renkte burun akıntısı, geniz akıntısı, baş ağrısı ve koku almada güçlük ile kendisini göstermektedir.

Sarımsak kokusunu ne giderir ağızda?

Peki ağızdaki sarımsak kokusu nasıl geçer? Çoğu insan, dişlerini fırçalayarak veya birkaç tane naneli şeker atıştırarak kokuyu engellemeye çalışıyor. Fakat bilim adamlarının çok daha etkili ve bir o kadar da doğal bir çözümü var: Taze nane yaprağı, elma veya marul yaprağı.