Boyun ve sırt ağrılarına hangi bölüm bakar?

İçindekiler:

  1. Boyun ve sırt ağrılarına hangi bölüm bakar?
  2. Boyun ağrısı için hangi bölüm?
  3. Kürek kemiği ağrısı için hangi doktora gidilir?
  4. Boyun Ağrı hangi doktora gidilir?
  5. Boyun fıtığı için hangi bölüm?

Boyun ve sırt ağrılarına hangi bölüm bakar?

Boyun ağrısı için hastanelerin ortopedi veya fizik tedavi polikliniklerine başvurmak gerekir.

Boyun ağrısı için hangi bölüm?

Boyun ağrıları ufak egzersizler ile geçebilir. Fakat dinlenmelere rağmen uzun süre boyunca geçmeyen boyun ağrıları için mutlaka uzman bir hekime başvurulmalıdır. Bunun için hastanelerin Fizik tedavi bölümlerine veya Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümüne başvurulmalıdır.

Kürek kemiği ağrısı için hangi doktora gidilir?

Kürek Kemiği Ağrısı İçin Hangi Doktora Gidilir? Kürek kemiği ağrısı söz konusu olduğu vakit mutlaka fizik tedavi doktoruna görünmek en önemli husustur. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümüne başvurmak suretiyle, ilgili tetkik ve teşhisler gerçekleştirilir.

Boyun Ağrı hangi doktora gidilir?

Boyun hareketlerinin kısıtlanması ve ağrıların şiddetlenmesi durumunda mutlaka bir doktora gitmek gerekmektedir. Boyun ağrıları için ortopedi bölümüne gidilmelidir. Bunun yanında fizik tedavi poliklinikleri de tedavi aşamasında oldukça etkili olmaktadır.

Boyun fıtığı için hangi bölüm?

Hiçbir şekilde geçmeyen boyun ağrıları için Fizik Tedavi bölümüne veya Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümüne gidilmelidir. Bu durum ihmal edilmemesi gereken bir durumdur. Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde yapılan işlemlerden sonra boyun fıtığı tespit edilir ise uzman doktor Fizik Tedavi bölümüne sevk edebilir.