Dogayi ve Cevreyi temiz tutmak icin neler yapmaliyiz?

İçindekiler:

  1. Dogayi ve Cevreyi temiz tutmak icin neler yapmaliyiz?
  2. Daha temiz bir çevrede yaşamak için neler yapmalıyız?
  3. Doğayı neden temiz tutmalıyız?
  4. Neden çevreyi temiz tutmalıyız?

Dogayi ve Cevreyi temiz tutmak icin neler yapmaliyiz?

*Tuvaletimizi(büyük-küçük)dışarıya yapmamalıyız. *Biten Pilleri pil kutusuna atmalıyız. *Piknikten sonra ateşimizi söndürmeliyiz ve asla yerde çop bırakmamalıyız. *Kağıt,teneke,cam,pil gibi geri dönüşümü olan maddeleri geri dönüşüm kutularına atmalıyız.

Daha temiz bir çevrede yaşamak için neler yapmalıyız?

-Tuvaletimizi(büyük-küçük)dışarıya yapmamalıyız. -Biten Pilleri pil kutusuna atmalıyız. -Piknikten sonra ateşimizi söndürmeliyiz ve asla yerde çop bırakmamalıyız. -Kağıt,teneke,cam,pil gibi geri dönüşümü olan maddeleri geri dönüşüm kutularına atmalıyız.

Doğayı neden temiz tutmalıyız?

Temiz ve sağlıklı bir çevre, bütün canlıların yaşayabilmesi için temel koşuldur. Her canlı gibi insanda çevresiyle uyum içinde yaşamak zorundadır. İnsan hayatının devamını sağlayan sağlığı korumak ise, ancak sağlıklı ve temiz bir çevre ile mümkündür.

Neden çevreyi temiz tutmalıyız?

Temiz ve sağlıklı bir çevre, bütün canlıların yaşayabilmesi için temel koşuldur. Her canlı gibi insanda çevresiyle uyum içinde yaşamak zorundadır. İnsan hayatının devamını sağlayan sağlığı korumak ise, ancak sağlıklı ve temiz bir çevre ile mümkündür. ... Çünkü içinde yaşadığımız çevreyi başkaları ile paylaşırız.