Maden suyu buz küpü nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Maden suyu buz küpü nasıl kullanılır?
  2. Sivilceye sürülen diş macunu ne kadar kalmalı?
  3. Sıcak soğuk uygulama kaç dakika yapılır?
  4. Soğuk uygulama ne zaman yapılır?

Maden suyu buz küpü nasıl kullanılır?

Maden suyunu buz kalıbında dondurun ve sabahları bu kalıplarla cildinizi temizleyin. Kısa süre sonra cildinizdeki canlılığı fark etmeye başlayacaksınız. Cildin gerekli olan su ve mineral ihtiyacını da karşılayarak, cildin gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Sivilceye sürülen diş macunu ne kadar kalmalı?

Sivilce üzerine konulan diş macununu iki saat süreyle ya da tüm gece boyunca cildiniz üzerinde bekletin. En etkili sonucu almak için diş macunu 2 saat ya da tüm gece bekletilebilir. Ancak cildin hassasiyetini ölçmek için diş macununu 15 dakika ile yarım saat arasında ciltten temizlemek en doğru seçenek olabilir.

Sıcak soğuk uygulama kaç dakika yapılır?

Sıcak çarpmalarında, genel olarak vücudun ısısını düşürmek amacıyla genel soğuk uygulama yapılır.  Soğuk uygulamalar 15–30 dakika sürmelidir. Daha uzun süre uygulanması hücre ölümlerine yol açar.

Soğuk uygulama ne zaman yapılır?

Soğuk uygulamalar, genellikle lokal olarak uygulanır.  Sıcak çarpmalarında, genel olarak vücudun ısısını düşürmek amacıyla genel soğuk uygulama yapılır.  Soğuk uygulamalar 15–30 dakika sürmelidir. Daha uzun süre uygulanması hücre ölümlerine yol açar.