Boyun fıtığı olan hangi doktora gitmeli?

İçindekiler:

  1. Boyun fıtığı olan hangi doktora gitmeli?
  2. Ense ağrısı için hangi doktora gidilir?
  3. Boyun ağrısı için hangi doktora gidilmeli?
  4. Baş ve boyun ağrısına hangi bölüm bakar?
  5. Sırt ve gögüs agrısı Hangi bölüm?
  6. Boyun omuz ağrısına hangi bölüm bakar?

Boyun fıtığı olan hangi doktora gitmeli?

Hiçbir şekilde geçmeyen boyun ağrıları için Fizik Tedavi bölümüne veya Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümüne gidilmelidir. Bu durum ihmal edilmemesi gereken bir durumdur. Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde yapılan işlemlerden sonra boyun fıtığı tespit edilir ise uzman doktor Fizik Tedavi bölümüne sevk edebilir.

Ense ağrısı için hangi doktora gidilir?

Eğer ense ağrınız varsa öncelikle ense ağrısına neden olabilecek faktörlerin tespiti için hastanelerin “Ortopedi ve Travmatoloji” bölümüne görünmeniz gereklidir. Bu bölümde gerekli tetkik ve muayenelerin yapılmasının ardından doktorunuz sizi sonrasında “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon” bölümüne sevk edebilir.

Boyun ağrısı için hangi doktora gidilmeli?

Boyun ağrıları için ortopedi bölümüne gidilmelidir. Bunun yanında fizik tedavi poliklinikleri de tedavi aşamasında oldukça etkili olmaktadır.

Baş ve boyun ağrısına hangi bölüm bakar?

Boyun ağrısı adına hastanelerin ortopedi bölümüne gidilmesi gerekiyor. Aynı zamanda fizik tedavi polikliniklerine de başvurulabilir. İlgili doktor gereken tetkik ve tedavi üzerinden bu ağrıların yaşam kalitesini düşürmesine engel olur.

Sırt ve gögüs agrısı Hangi bölüm?

GÖĞÜS AĞRISI İÇİN HANGİ BÖLÜM/DOKTORA GİDİLİR? Göğüs ağrısında göğüs hastalıkları bölümüne başvurmanız gerekmektedir. Eğer işinin kalp rahatsızlığı bulunuyorsa, kalpdamar cerrahisine başvurması gerekecektir. Göğüs ağrısı her yaş grubunda ortaya çıkabilir.

Boyun omuz ağrısına hangi bölüm bakar?

Boyun ağrısı için hastanelerin ortopedi veya fizik tedavi polikliniklerine başvurmak gerekir.