Şehir içinde kar lastiği zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Şehir içinde kar lastiği zorunlu mu?
  2. Ankara'da Kar lastiği zorunlu mu?
  3. Hususi kamyonet kış lastiği zorunlu mu?
  4. Ankara kış lastiği zorunlu mu?

Şehir içinde kar lastiği zorunlu mu?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından kar lastiği uygulaması genelgesi yayımlandı. 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında şehirler arası kara yollarında seyreden tüm çekici, tanker, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs türündeki araçlar ve A türü yetki belgelerine kayıtlı ...

Ankara'da Kar lastiği zorunlu mu?

5- Valiliğimizin 14.11.2017 tarih ve 179 sayılı kararı uyarınca İlimiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren yolcu ve eşya taşımasında kullanılan ticari araçlarda da 01 Aralık 2017 – tarihleri arasında kış lastiği kullanılması zorunludur.

Hususi kamyonet kış lastiği zorunlu mu?

KIŞ LASTİĞİ "HUSUSİ" DEĞİL, "TİCARİ" ARAÇLARDA ZORUNLU Yük ve yolcu taşımacılığı yapanlar dışındaki hususi araçlar için uygulama zorunlu değil ancak can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması gerekiyor.

Ankara kış lastiği zorunlu mu?

Yük ve yolcu taşımacılığı yapanlar dışındaki hususi araçlar için uygulama zorunlu değil ancak can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması gerekiyor.