Gülaras turizm hangi ilin?

İçindekiler:

  1. Gülaras turizm hangi ilin?
  2. Gülaras Turizm sahibi kimdir?
  3. Kahta Petrol Turizm nerenin firması?
  4. Anka Turizm nerenin?
  5. Kahta Petrol sahibi kimdir?
  6. Istanbul manisa hangi otobüs gider?

Gülaras turizm hangi ilin?

Adıyaman Gülaras Turizm firmasının yolcu taşımacılığı yaptığı komşu ile ve ilçelere her gün birden fazla seferleri vardır. Dönüş seferleri de bu il ve ilçelerden Adıyaman merkezli olmaktadır.

Gülaras Turizm sahibi kimdir?

En büyük hayalim; firma sahibi olmaktı Düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Adıyaman Gülaras Turizm firma sahibi Recep Dinç, sektöre bireysel olarak 1982 yılında adım attıklarını belirterek, “Bizim yolcu taşımacılığı dışında kum ocağımız, beton santralimiz, akaryakıt istasyonlarımız var.

Kahta Petrol Turizm nerenin firması?

Kahta Petrol Turizm, Adıyaman otobüs firmasıdır. 2007 yılında Muhittin Beyazyıldız tarafında kurulan Kahta Petrol Turizm, Adıyaman'dan çevre il ve ilçelere, aynı zamanda İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere de seferler düzenlemektedir.

Anka Turizm nerenin?

Adıyaman merkezli Adıyaman Anka turizm, tarih kokan şehir Adıyaman'dan ülkemizin çeşitli şehirlerine seferler düzenlemektedir. Hizmet odaklı çalışma anlayışı ve son model filosuyla Adıyaman Anka Turizm, yolcularına güvenli ve huzurlu bir yolculuk imkanı sunmaktadır.

Kahta Petrol sahibi kimdir?

Adıyaman Kahta Petrol Turizm firma sahibi Salih Beyazyıldız, “Bir olumsuzluk yaşanmadığı takdirde iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz.

Istanbul manisa hangi otobüs gider?

İstanbul - Manisa arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir? İstanbul - Manisa arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Lüks Yalova Seyahat, Kamil Koç, İzmir Turizm, Balıkesir Uludağ Turizm, Nilüfer Turizm, Isparta Petrol Turizm, İstanbul Kalesi, Metro Turizm, ATS Turizm, Tozcan Köseoğlu Seyahat firmalarıdır.