Vodafone Red Kim aramış?

İçindekiler:

  1. Vodafone Red Kim aramış?
  2. Arayan kim Vodafone çalışmıyor?
  3. Şimdi ara paralı mı?
  4. Vodafone telefonum kapalıyken arayanları nasıl öğrenebilirim?
  5. Turkcell şimdi ara ücretli mi?
  6. Telefonda hemen aradığınız kişiye ulaşılamıyor ne demek?
  7. Cep açık şimdi ara ücretli mi?

Vodafone Red Kim aramış?

Vodafone arayan kim nasıl öğrenilir diye merak ediyorsanız GSM operatörünüzün sunduğu bu hizmete üye olmanız gerekir. Servise üyelik içinse; 542 Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilir ya da. ARAYANKIM yazarak 8000'e SMS gönderebilirsiniz.

Arayan kim Vodafone çalışmıyor?

Vodafone Arayan Kim Servisi Çalışmıyor Telefonunuzun arama kısmına **62*05463501033# yazarak arama tuşuna basmanız gerekmektedir.

Şimdi ara paralı mı?

Şimdi Ara servisine ilk defa başlatılan aboneliklerde ilk 10 gün ücretsizdir. Servis kullanımına ücretsiz abonelik sonrası devam edilmesi durumunda ücret aylık 5,90 TL'dir. Bu ücretlendirme abonelik iptal edilmediği sürece bilgilendirme mesajları gönderilerek aylık periyotlar şeklinde yenilenecektir.

Vodafone telefonum kapalıyken arayanları nasıl öğrenebilirim?

Abone olmak için ABONE ARAYANKIM veya ARAYANKIM yazıp 8000'a göndermek ve gelen SMS'i onaylamak yeterlidir.

Turkcell şimdi ara ücretli mi?

Aradığınız Turkcell abonesi Çağrı Bekleteme Servisi'ni kullanıyorsa, aradığınızda meşgulse telefonunu kapattığında Turkcell ŞimdiAra Servisi'nden bilgilendirme gelmez. Yetersiz bakiyeniz olduğunda mevcut bakiyenizle kullanabileceğiniz gün kadar ücret ödeyerek servisten yararlanabilirsiniz. 3,99 TL/Ay.

Telefonda hemen aradığınız kişiye ulaşılamıyor ne demek?

Bu yanıt sistemi karşıdaki kişi aranır aranmaz hemen geliyorsa aranılan kişinin telefonunun kapalı olduğu anlamına gelir. Ancak arama yaptıktan sonra bir süre bekledikten sonra bu yanıt geliyorsa buda hattın çekmediği anlamına gelmektedir.

Cep açık şimdi ara ücretli mi?

Turkcell Cep Açık servisi aradığınız kişiye ulaşamadığınızda, o numara telefonu açtığında size bilgilendirme mesajı geçir.