Kalkan Islamlar Köyü hangi ilde?

İçindekiler:

  1. Kalkan Islamlar Köyü hangi ilde?
  2. Islamlar köyü nereye bağlı?
  3. Kalkan Kızıltaş nerede?
  4. Kalkan nereye ait?
  5. Kalkana hangi yoldan gidilir?
  6. Antalya Kaş arası denizden kaç km?
  7. Kalkan Kaputaş arası kaç km?
  8. Antalya Havalimanı arası kaç km?

Kalkan Islamlar Köyü hangi ilde?

İslamlar Köyü Antalya'nın Kalkan bölgesinde bulunan küçük şirin bir köydür. Kalkan ilçe merkezine 7-8 kilometre mesafede olan köye araçla ve ya taksi ile ulaşım sağlanabilmektedir. Antalya şehir merkezine olan uzaklığı 2,5 saat olup, Dalaman havalimanına ise 1,5 saat uzaklıktadır.

Islamlar köyü nereye bağlı?

İslamlar Köyü 36.304787 enlem ve 29.417574 boylamda yer almaktadır. Kaş ilçesine bağlıdır. İslamlar Köyü haritası Antalya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İslamlar Köyü posta kodu 07570.

Kalkan Kızıltaş nerede?

Kalkan, Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı, tatil ve turistik mekânları ile ünlü olan bir beldedir. Kızıltaş da Kalkan beldesinde bulunan tatil yerleri arasındadır. Tarihi 3 bin yıl öncesine dayanan Kızıltaş, Likya uygarlığının hâkim olduğu bir bölgedir.

Kalkan nereye ait?

Kalkan, Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı bir beldedir. Antalya'nın batısında yer alan Kalkan'ın tam karşısında Yunanistan'ın Meis Adası yer almaktadır.

Kalkana hangi yoldan gidilir?

Antalya-Kalkan arasında yaklaşık 200 km'lik bir yol bulunuyor. Kalkan'a ulaşmak için yapmanız gereken Kemer güzergahını takip ettikten sonra Kumluca, Finike, Demre ve Kaş yönüne devam etmek. Kaş'tan sonra yaklaşık yirmi dakikalık bir yolculuk ile Kalkan'a varmış olursunuz.

Antalya Kaş arası denizden kaç km?

En kısa yol olan sahil şeridinden Antalya Kaş arası 189 km'dir.

Kalkan Kaputaş arası kaç km?

Kaputaş plajı Kalkan arası kaç km? Kaputaş plajı Kalkan arası, 7 kilometre uzaklıktadır.

Antalya Havalimanı arası kaç km?

Havalimanı Kalkan transfer süresi normal hava koşullarında ortalama 3 saat 45 dakika sürmektedir. Havalimanı Kalkan arası kaç km diye merak ediyorsanız bunun cevabı 240 km olarak, Kalkan Otelleri'ne göre değişmektedir.