Turkcell 5GB internet kaç TL?

İçindekiler:

  1. Turkcell 5GB internet kaç TL?
  2. Turkcell aynen 5 GB paketi ne kadar?
  3. Turkcell rahat paket faturalı mı faturasız mı?
  4. Rahat tarifeye nasıl geçilir?

Turkcell 5GB internet kaç TL?

11.09.2020 tarihi itibarıyla Hepsi Bir Arada Tarifesi altında, yurt içi her yöne 1000 dk, yurt içi her yöne 1000 SMS ve 5GB internet, Dergilik Mini Paketi ve Dergilik'te geçerli 1GB internet içeren “Süper Fırsat 5GB paketi” sunulacaktır. Paket ücreti KDV, ÖİV dahil 54,93 TL olacaktır.

Turkcell aynen 5 GB paketi ne kadar?

Aynen 5 GB Paketi kapsamında yurt içinde geçerli 5 GB cepten internet, her yöne 500 dakika konuşma ve 1000 SMS sunulmaktadır. Paket ücreti KDV, ÖİV dahil 45 TL'dir. Paket geçerlilik süresi 28 gündür.

Turkcell rahat paket faturalı mı faturasız mı?

Turkcell Rahat Tarifesinden numara taşıma, yeni hat alımı, faturasızdan faturalı hatta geçiş veya faturalı diğer tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteri faydalanabilir. Tarife kapsamında müşteriler Rahat paketleri ve Rahat Ek paketleri alabileceklerdir. Tarife'den bireysel faturalı ses müşterileri faydalanabilir.

Rahat tarifeye nasıl geçilir?

Turkcell rahat paketine geçiş yapmak için en yakın Turkcell Mağazalarına gitmeniz gereklidir. Ayrıca yeni hat alanlar yada hattını Turkcelle taşıyan hesabım uygulaması üzerinden bu pakete geçiş yapabilirler.