Askeri personel nasıl şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Askeri personel nasıl şikayet edilir?
  2. Asker kaçağı kime şikayet edilir?
  3. Görevini yapmayan Jandarma nereye şikâyet edilir?
  4. Jandarma personeli nereye şikayet edilir?
  5. Insan hakları ihlali nereye şikayet edilir?
  6. Asker kaçağına ne yapılır?

Askeri personel nasıl şikayet edilir?

Alo İhbar ve Şikâyet Hattı'na yapılacak her türlü ihbar veya şikâyet yazılı olarak 11 50 numaralı belgegeçere (faks) gönderilecektir.

Asker kaçağı kime şikayet edilir?

Asker kaçağı ihbar etmek için: Asker Kaçakları sayısı bayaca çoğaldı. Asker Kaçağı olduğunu bildiğiniz kişileri Emniyetin 0212 2366304 numaralı telefonuna bildirebilirsiniz.

Görevini yapmayan Jandarma nereye şikâyet edilir?

AA muhabirinin İçişleri Bakanlığı yetkililerinden edindiği bilgiye göre, vatandaşlar ile kurumlar, herhangi bir kolluk görevlisiyle ilgili şikayet ya da ihbarlarını, dilekçeyle valilik ve kaymakamlıklara ya da Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezinin (CİMER) "cimer.gov.tr" ve komisyonun "kollukgozetim.gov.tr" internet ...

Jandarma personeli nereye şikayet edilir?

Vatandaşların ihbar, şikâyet, müracaat ve yardım taleplerini Jandarma birimlerine en kısa zamanda ulaştırabilmelerini temin edebilmek amacıyla kurulan üç rakamlı özel telefon hattıdır.

Insan hakları ihlali nereye şikayet edilir?

Başvuru Formunu 35 00 numaralı faksa iletebilir veya Başbakanlık İnsan hakları Başkanlığına posta ile gönderebilirsiniz.

Asker kaçağına ne yapılır?

YOKLAMA KAÇAĞI VE BAKAYALARIN TAKİPLERİ
  • Yoklama kaçağı ve bakayalar, askerlik ödevlerini yerine getirmek maksadıyla yakalanmaları için Askeralma Genel Müdürlüğünce İçişleri Bakanlığına bildirilir.
  • Kolluk kuvvetlerince yakalanarak muhafaza altına alınanlar, mesai saatleri içerisinde en yakın askerlik şubesine getirilir.
Daha fazla öğe...