BUSMEK 2021 kayıtları ne zaman?

İçindekiler:

  1. BUSMEK 2021 kayıtları ne zaman?
  2. BUSMEK Nasıl Başvurulur?
  3. Busmek hafta sonu açık mı?
  4. Busmek kaç kursa katılabilirim?
  5. Busmek kursları ne zaman açılıyor?
  6. Busmek kaça kadar açık?
  7. Busmek kurs nasıl iptal edilir?
  8. C# geliştirme ve uyum eğitimi nedir?

BUSMEK 2021 kayıtları ne zaman?

BURSA – Bursa'da 15 yıldır, 250 bini aşkın kişiyi ücretsiz sanat ve meslek eğitimleriyle buluşturan BUSMEK'te ikinci dönem kayıtları devam ediyor. Dersler 15 Şubat 2021 itibariyle başlayacak.

BUSMEK Nasıl Başvurulur?

Kurs merkezlerimize kayıt yaptırmak isteyen kursiyer adaylarımız busmek. bursa.bel.tr adresindeki “Online Başvuru” kısmına tıklayarak başvuru yapabilirler. Ya da Android tabanlı mobil uygulamamızı cep telefonlarına indirebilir ve uygulama içerisinde yer alan “Online Başvuru” bölümünden kayıtlarını yapabilirler.

Busmek hafta sonu açık mı?

Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız. Busmek Kurs Merkezi, Bursa ilinde hizmet vermektedir....
Busmek Kurs Merkezi Çalışma Saatleri Tablosu
Cuma08:30-21:30
Cumartesi08:30-17:30
PazarKAPALI
4 satır daha

Busmek kaç kursa katılabilirim?

2- BUSMEK bünyesinde her kursiyer bir eğitim dönemi içinde aynı anda iki farklı branşa ön kayıt ve daha sonrasında kesin kayıt yaptırabilir. Başvuru yapmış olduğunuz iki kurstan bir tanesi bittiğinde üçüncü kurs başvurunuzu yapabilirsiniz.

Busmek kursları ne zaman açılıyor?

YENİ DÖNEM KAYITLARI DEVAM EDİYOR İstihdama yönelik mesleki teknik eğitimlerin yanı sıra, el sanatları, geleneksel Türk-İslam sanatları, bilişim teknolojileri, yabancı dil, kişisel gelişim gibi birçok farklı alanda eğitimler veren BUSMEK 4 Ekim'de kapısını kursiyerlere açacak.

Busmek kaça kadar açık?

Busmek Kurs Merkezi Çalışma Saatleri Tablosu
Perşembe08:30-21:30
Cuma08:30-21:30
Cumartesi08:30-17:30
PazarKAPALI
3 satır daha

Busmek kurs nasıl iptal edilir?

S.S.S. | BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Online sistemde başvuru iptali ve bilgi değişikliği nasıl oluyor? -Başvuru iptali veya bilgi değişikliği için şahsen Merinos yönetim merkezine gelmeniz gerekmektedir.

C# geliştirme ve uyum eğitimi nedir?

Programlama mantığının kavratılması, Nesne Yönelimli Programlama mantığının kavratılması ve Windows Form Uygulamaları ile kursiyerlerin çalıştıkları meslek ile ilgili olarak programlar hazırlayabilmelerini sağlamaktır.