Koton hangi kargo firması ile çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Koton hangi kargo firması ile çalışıyor?
  2. Koton Gift Card nedir?
  3. Koton hangi karta kaç taksit?
  4. Koton peşin fiyatına hangi kart taksit?
  5. Koton hediye kartı nerede kullanılır?
  6. Koton kargoları kaç günde gelir?
  7. Koton promosyon kodu nedir?
  8. Koton hediye çeki nasıl kullanılır?
  9. Koton hediye çeki internet alışverişinde kullanılır mi?
  10. LC Waikiki hediye kartı Online'da kullanılır mı?
  11. Defacto ürün ne zaman gelir?
  12. Koton kupon kodu nasıl kullanılır?
  13. Koton hediye çeki var mı?

Koton hangi kargo firması ile çalışıyor?

Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz? İnternet mağazamızdan oluşturduğunuz siparişleriniz, bulunduğunuz bölgeye göre MNG Kargo, HepsiJET, Jetko ve Jetizz güvencesiyle size ulaştırılmaktadır.

Koton Gift Card nedir?

Koton Hediye Kartları, Koton mağazalarında bakiye bitene kadar veya bakiye son kullanma tarihi bitene kadar yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Tek seferde alışveriş zorunluluğu yoktur, parçalı şekilde kullanım sağlanabilir. Kartlar, sipariş geçildiği tarihten itibaren 1 yıl geçerlidir.

Koton hangi karta kaç taksit?

Kampanyaya Axess, Free, Wings, Bank'O Card Axess, ticari kartlar ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahildir. Bank'O Card Axess ile en fazla 4 taksit yapılabilmektedir.

Koton peşin fiyatına hangi kart taksit?

Garanti BBVA kartlarına özel peşin fiyatına 6 aya varan taksit kampanyası dahilinde Koton mağazalarında Garanti BBVA POSlarından tek çekim ile yapılan alışverişlerde +5 taksit geçerli olacaktır.

Koton hediye kartı nerede kullanılır?

KOTON Dijital Hediye Çeki Kullanım Koşulları:
  • Dijital Hediye Çekleri, Koton mağazalarında tek seferde yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
  • Toplam alışveriş bedeli Hediye Çekinin üzerinde olmak zorundadır. ...
  • Kullanılmayan çek tutarları geri yüklenmeyecektir.
Daha fazla öğe...

Koton kargoları kaç günde gelir?

Siparişiniz kargoya teslim edildikten sonra kargonun teslim süresi 1 – 5 iş günüdür. Mobil bölgelerde teslim süresinin biraz daha uzun olabileceğini lütfen dikkate alınız. Resmi tatil ve bayram dönemlerinde kargo firmaları çalışmadığı için teslimatınız ilk iş günü içerisinde yapılacaktır.

Koton promosyon kodu nedir?

Koton indirim kuponu ile online mağazadan yapacağınız 125 TL ve üzeri indirimsiz ürün alışverişlerinizde geçerli net 25 TL indirim sağlamaktadır. Kupon kodu ise “H13***” şeklindedir.

Koton hediye çeki nasıl kullanılır?

Hediye Çeki kodunuz, siparişleriniz onaylandıktan sonra cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir. Hediye Çeki siparişleri, onaylandıktan sonra iptal edilemez. KOTON dijital hediye çekleri, www.koton.com.tr 'de, Fabrika Satış Mağazalarında ve Outlet Mağazalarında geçerli değildir.

Koton hediye çeki internet alışverişinde kullanılır mi?

Örneğin, 100 TL'lik hediye çeki, 101 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. Farkı kullanıcı öder. Kullanılmayan çek tutarları geri yüklenmeyecektir. ... KOTON dijital hediye çekleri, www.koton.com.tr 'de, Fabrika Satış Mağazalarında ve Outlet Mağazalarında geçerli değildir.

LC Waikiki hediye kartı Online'da kullanılır mı?

Hediye Kartını, Türkiye' de ve LCW tarafından belirlenen mağaza ve/veya satış kanallarında satın aldığınız ürünler için peşin bir ödeme tipi olarak kullanabilirsiniz. ... Hediye Karta yapılan yüklemelerde, LCW kayıtlarındaki tutarlar esas alınacaktır. Internet mağazasında kullanım için aktivasyon kuralları geçerlidir.

Defacto ürün ne zaman gelir?

Tahmini teslimat süresi, bulunduğunuz adrese göre 1-6 iş günü arasında değişkenlik gösterecektir (Pazar günleri ve resmi tatiller hariçtir).

Koton kupon kodu nasıl kullanılır?

1indirimkodu.com internet sitemizi ziyaret edip “Kodu Aç” butonuna tıklayarak indirim kodunuzu ücretsiz olarak alabilirsiniz. Koton indirim kodu nasıl kullanılır? İnternet sitemizden temin ettiğiniz koton kampanya kodunu, koton internet sitesinde ödeme ekranında ilgili kutucuğa yapıştırarak kullanabilirsiniz.

Koton hediye çeki var mı?

Dijital Hediye Çekleri, Koton mağazalarında tek seferde yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Toplam alışveriş bedeli Hediye Çekinin üzerinde olmak zorundadır. Örneğin, 100 TL'lik hediye çeki, 101 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.