Mavi Kartuş puan ne kadar?

İçindekiler:

  1. Mavi Kartuş puan ne kadar?
  2. Mavi Kartuş nasıl öğrenilir?
  3. Mavi kartus ne?
  4. Mavi kapıda nakit ödeme var mı?
  5. Mavi Kartı ne işe yarar?
  6. Mavi Kart icin ne gerekli Almanya?
  7. Mavi Jeans para iadesi yapıyor mu?
  8. Mavi kart cikarmak icin ne lazim?
  9. Mavi Kart almak için neler gerekli?

Mavi Kartuş puan ne kadar?

Kartuş size, Mavi'de yaptığınız yeni sezon alışverişlerinin %4'i değerinde puan kazandırır. Örneğin, 100 TL'lik yeni sezon alışverişiniz karşılığı 4 TL değerinde puan kartınıza yüklenir. Mavi mağazalarında kartınızı aldığınız andan itibaren kullanmaya başlayabilir ve puan kazanabilirsiniz.

Mavi Kartuş nasıl öğrenilir?

İnternet sitesindeki puan sorgulama bölümüne girerek kart numaranızla işlem yapabilirsiniz. Kart numarası, kartın ön yüzünde bulunmaktadır. Bu sorgulama işlemi ve güvenlik kodu girildikten sonra sahip olduğunuz puanları öğrenebilirsiniz.

Mavi kartus ne?

Kartuş, Mavi'nin müşterilerini renkli dünyasına davet eden üyelik programıdır. Yeni sezon alışverişlerinizde %4 puan kazanırsınız. Kişiye özel hediye ve kampanyalardan yararlanırsınız. En yeni haberler ve fırsatlardan ilk siz haberdar olursunuz.

Mavi kapıda nakit ödeme var mı?

Kapıda ödeme ile aldığınız siparişler Yurtiçi kargo ile gönderilecektir. Kapıda ödeme hizmet bedeli 5.00TL'dir. Kapıda ödeme nakit ve kredi kartı ile yapılabilmektedir. İade için IBAN bilginizi bilgi@mavi.com adresine atmanız gerekmektedir.

Mavi Kartı ne işe yarar?

2- Mavi Kart nedir? Doğumla Türk vatandaşı olup da çıkma izni almak suretiyle Türk vatandaşlığını kaybedenler ve bunların 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 28 inci maddesinde belirtilen altsoylarına verilen ve söz konusu maddede belirtilen haklardan faydalanabileceklerini gösteren resmî belgedir.

Mavi Kart icin ne gerekli Almanya?

Pasaport aslı ve 2 fotokopisi. Mesleki gelişimi açıklayan özgeçmiş, sertifika ve diplomalar. Almanca dilinde eksiksiz doldurulmuş ve ıslak imzalı 2 adet başvuru formu. Alman yüksek öğrenim diplomasıyla kıyaslanabilir bir yabancı üniversite diploması veya Almanya'da bir üniversiteden alınan diploma.

Mavi Jeans para iadesi yapıyor mu?

Mavi.com 'dan almış olduğunuz ürünleri mağazalarımızdan iade etmek isterseniz ürün bedeli karşılığında hediye kartı alabilirsiniz. ... Mavi.com'dan satın aldığınız ürünün para iadesi Mavi Mağazalarından gerçekleştirilememektedir.

Mavi kart cikarmak icin ne lazim?

Mavi Kart almak için nüfus cüzdanı, (ehliyet ya da pasaport da dahil) kimlik kartınız ve 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile beraber size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne başvurarak alabilirsiniz.

Mavi Kart almak için neler gerekli?

  • TC Kimlik Kartı
  • Sürücü Belgesi.
  • Pasaport.
  • Doğum Bildirimi.
  • Uluslarası Aile Cüzdanı(Evlilik Cüzdanı)
  • Adres Beyan İşlemleri.
  • Nüfus Kayıt Örneği.
  • Yerleşim Yeri(İkametgah) Belgesi.
Daha fazla öğe...